Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2023/10/09 til 2023/10/17.

Bil og varebil kørte sammen – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 15.59 skete et sammenstød, da en bilist, en 32-årig kvinde fra Ringsted, kom slinger og mistede herredømmet over bilen, som endte i modkørende vejbane, hvor hun stødte ind i siden af en varebil, der blev ført af en 33-årig mand fra Faxe Ladeplads. Politi og redning kørte frem til stedet.

Ingen personer kom noget alvorligt til, men vejen var spærret og busruter blev omlagt, indtil der var blevet ryddet op omkring en time senere, da bilerne skulle fjernes på fejeblad.

Butikstyve vendte retur – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 17.55 henvendte personalet i en sportsbutik i outletcentret sig til politiet og oplyste, at to mænd, der tidligere på eftermiddagen havde stjålet ni par sko fra forretningen, nu var vendt retur.

De to mistænkte blev med assistance fra en centervagt tilbageholdt og senere overgivet til politiet, der kunne anholde to mænd på 28 og 31 år fra Rumænien. De var dog ikke længere var i besiddelse af de stjålne sko.

De to anholdte kunne ifølge butikkens videoovervågning mistænkes for tyveri af ni par sko til en samlet værdi af godt 4.700 kr. De havde tidligere på eftermiddagen formået at gemme skoene i deres tøj, da de forlod forretningen uden at betale for skoene. Personalet opdagede først senere tyveriet på grund af mange tomme skoæsker og slog alarm, da de to mistænkte vendte retur.

Politiet sigtede de to rumænere for butikstyveri og fik deres sag afgjort straks, men de to rumænere forblev i politiets varetægt, idet deres sag er blevet forelagt Udlændingestyrelsen til en administrativ afgørelse af, hvorvidt de skal udsendes af Danmark med et indrejseforbud.

Hastighedsmåling – vanvidsbilist afsløret – Roskildevej, Benløse, Ringsted

Kl. 14.12 indledte en af politiets ATK-biler (Automatisk Trafik Kontrol) en hastighedsmåling på Roskildevej i Benløse i Ringsted, idet trafikanter kørende i nordlig retning fik målt hastigheden på en vejstrækning inden for tættere bebygget område, hvor højst tilladte hastighed er 50 km/t.

Frem til kl. 16.25 passerede omtrent 600 bilister, og af disse kørte omtrent 60 hurtigere end de tilladte 50 km/t.

En enkelt bilist gjorde særligt opmærksom på sig selv, idet bilisten passerede ATK-målebilen med en hastighed på 106 km/t. Der er således tale om vanvidskørsel, idet bilisten har kørt mere end dobbelt så hurtigt som tilladt.

Når fotomaterialet fra hastighedsmålingen er blevet fremkaldt, kan bilejeren og føreren forvente at høre nærmere fra politiet snarest. Vanvidskørslen vil medføre øjeblikkelig beslaglæggelse af bilen med henblik på senere konfiskation, ligesom føreren i forbindelse med sigtelsen for hastighedsovertrædelsen rutinemæssigt vil få inddraget sin førerret, så føreren ikke længere må være fører af et køretøj, hvortil et kørekort kræves.

Hastighedsmålingen på Roskildevej i Benløse blev gennemført på grund af generel utryghed over bilisternes kørsel.

Hastighedsovertrædelse – Køgevej, Ringsted

Kl 14.43 var færdselspolitiet taget forbi Ringsted og med laser blev en 59-årig kvinde fra Middelfart målt til at køre 85 km/t i en byzone. Hun står nu til en frakendelse af kørekortet.

Hurtig knallert til undersøgelse – Køgevej, Ringsted

Kl. 23.50 måtte en 15-årig dreng fra Borup se sin knallert blive transporteret væk, efter at han var blevet standset af politiet, da han kørte ad Køgevej i Ringsted.

Politiet havde en kraftig mistanke om, at der var foretaget konstruktive ændringer på knallerten, som skal undersøges nærmere herfor ved udmåling af den hastighed på et rullefelt. Derfor måtte den 15-årige se sin knallert blive indbragt til disse undersøgelser og afvente resultatet heraf.

Mand skabte uro på station – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 23.30 anmeldte en borger, at han var utryg idet en spirituspåvirket mand havde fremvist en kniv og en saks på Ringsted Station. En patrulje kørte til stationen, hvor de traf en 52-årig mand fra Slagelse, som sad i et tog. Han var påvirket i en grad, så han ikke var egnet til at færdes på gaden. Han blev fundet i besiddelse af to små knive og to sakse. Patruljen sigtede og anholdt manden, hvorefter kørte ham hjem. Han blev løsladt på bopælen, men kan forvente at høre mere i sagen.

Narkobilist med narko – Holbækvej, Haraldsted, Ringsted

Kl. 16.58 sigtede politiet en 38-årig mand fra Høng for kørsel i narkopåvirket tilstand i en personbil, som han førte ad Holbækvej i nordlig retning ved Haraldsted.

Politiet kunne nemlig mistænke ham for at være påvirket under kørslen, hvorfor han blev anholdt i forbindelse med sigtelsen. Ved den efterfølgende undersøgelse af bl.a. hans effekter fandt politiet ham i besiddelse af godt ni gram amfetamin, som blev beslaglagt som bevis i en sag om overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 38-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer og blev herefter løsladt af politiet, der vil underrette ham om, hvad analyseerklæringen fra den udtagne blodprøve viser.

Uro og uorden – Ørslev Stationsvej, Ørslev, Ringsted

Kl. 19.04 måtte politiet rykke ud til en privat adresse, hvor der var opstået problemer mellem flere personer, idet verbale uenigheder havde udviklet sig til mindre fysiske stridigheder.

Politiet fik på stedet kontakt til fire mænd, hvor af ingen havde skader som følge af uordenen på stedet.

Det blev klarlagt, at uenigheden drejede sig om et lejemål, så politiet fik med de involverede parter talt sig frem til en mindelig løsning. De involverede blev tillige vejledt om rette fremgangsmåde, såfremt en strid i forbindelse med lejemålet ikke kunne løses i mindelighed.

Ingen blev sigtet for noget i anledning af den indbyrdes strid blandt de involverede parter.

Uønskede passagerer i toget – Ringsted

Kl. 07.25 ønskede DSB assistance fra politiet til både at identificere og efterfølgende bortvise to mænd, der ikke havde noget billet og i øvrigt ikke ville oplyse deres identitet. Den ene havde endvidere været lidt truende over for DSB-personalet.

Ved togets ankomst til Ringsted station fik politiet kontakt til en 24-årig mand fra Midtjylland og en 42-årig mand uden fast bopæl i København. Deres identiteter blev videregivet til DSB med henblik på udstedelse af kontrolafgifter, hvorefter politiet bortviste dem fra toget.

Politiet havde dog et mellemværende med den 42-årige, som var efterlyst af Københavns Politi til afhøring i en sag. Afhøringen af ham blev klaret på stedet, hvorefter han fik lov at gå.

Ingen af de to mænd blev sigtet for noget i anledning af adfærden over for DSB-personalet.

Indbrud i Perioden

Græsgangen, Benløse, Ringsted
Flintedalsvej, Benløse, Ringsted