Artiklen er sponseret

Sommeren er ved at være over os, og det er fantastisk at opleve Danmark klædt i solstråler. Hvis du som mange andre prøver at få noget farve, men synes det er kedeligt at ligge og kigge ud i luften på en solseng, får du her 3 ting, du kan give dig til, imens du får en flot kulør.

Begynd at strikke

Det virker måske skørt at skulle begynde at strikke en sweater i 20 graders varme, men det er en færdighed, som du kan komme langt med. Tag strikketøjet med ud i solen og strik dig en fin sweater til vinter eller de køligere sommeraftener. Du kan selvfølgelig strikke lige hvad du vil fra sokker til halstørklæder og vanter til vinter. Du kan finde inspiration, garn og strikkeopskrifter her: https://garnvaerkstedet.dk.

Læs en god bog

Mange danskere vil gerne læse flere bøger, men får det ofte ikke gjort pga. en travl hverdag. Derfor er dette en gylden mulighed for at få læst en god bog – når du alligevel ligger på solsengen, og ikke ved hvad du skal give dig til. Køb en bog på nettet, i en butik eller lej en på biblioteket. Der findes mange forskellige genre, og det er op til dig om du bliver grebet af nervepirrende krimier, spændende biografier, følelsesladede romaner eller spændingsfyldte fantasybøger.

Lyt til musik eller podcasts

Find telefonen, høretelefonerne og din yndlingsmusik eller podcast frem. Dette kræver minimal indsats af dig, og du skal blot læne dig tilbage, nyde solens stråler og forsvinde ind i din egen verden. Lav evt. en god playliste med musik der gør dig glad, inden du lægger dig ud i solen – eller find en spændende podcast. Der findes podcasts i mange forskellige genrer såsom nyhedspodcasts, samtalepodcasts, emnestyrede podcasts osv. Overvej også en lydbog, hvis du gerne vil lytte i stedet for at læse.

Når du bliver træt af at læse i solen, kan også strikke lige hvad du vil fra sokker til halstørklæder og vanter til vinter. PR-foto

Sider2022