Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2024/08/12 til 2024/08/20.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl 13.24 kom der melding om et færdselsuheld. Tre biler havde alle været på vej mod vest på motorvejen, da der opstod kødannelse. De to forreste biler nåede at standse, men ikke den tredje, der ramte den midterste bil, som blev skubbet op i den forreste. To personer blev kørt til undersøgelse på skadestuen. Motorvejen var kortvarigt lukket, mens der blev ryddet op.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl 17.53 skete der et nyt uheld, da fem biler var involveret i et harmonikauheld – denne gang i østgående retning. Motorvejen blev som følge af uheldet helt spærret i det østgående spor med omfattende kødannelse til følge. To personer blev efterfølgende kørt til sygehuset til behandling for deres skader.
Politiet skal opfordre til, at alle bilister er opmærksomme på at holde den fornødne afstand til forankørende.

Indbrud i skole – Vestervej, Ringsted

Kl 12.55 blev det anmeldt, at der havde været indbrud på Dagmarskolen, hvor der var blevet stjålet 20 bærbare computere fra et skab på skolen, mens der var ferielukket. Videoovervågning viser, at gerningsmanden puttede computerne i en rygsæk og en sportstaske.
Han beskrives som 25-35 år, almindelig af kropsbygning og brun i huden med sort, kort hår. Han var tatoveret på begge arme og manden var iført hvid t-shirt med Puma-logo, lyse cowboyshorts og hvide sko.

Alvorligt frontaluheld – Næstvedvej, Ringsted

kl. 16.35 skete et frontaluheld på rute 14, da en bilist pludselig trak over i de modkørendes vognbane. En 50-årig kvinde fra Næstved kørte mod sydvest, da en skolevogn, med en midaldrende mand bag rattet, ramte hende frontalt. De to bilister kom slemt til skade i uheldet, og der blev tilkaldt en lægehelikopter. Bilinspektøren blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet.

I skolevognen var tre yngre kvinder med som passagerer. De kunne fortælle, at de havde været på en manøvrebane, hvorfor deres kørelærer havde ført bilen på vej tilbage.

Begge bilister blev bragt til sygehuset i ambulance, og de meldes begge at have pådraget sig alvorlige skader, men meldes at være uden for livsfare. De tre passagerer blev tilset, men var ikke kommet noget alvorligt til. Politiet optog rapport om uheldet, og skal nu forsøge at afklare, om føreren af skolevognen kan have fået et ildebefindende.

Påvirket lastbilchauffør – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl 10.13 standsede en politipatrulje en lastbil med sættevogn på vej mod øst ad motorvejen, da der var mistanke om, at chaufføren havde taget euforiserende stoffer. Lastbilen blev ført af en 40-årig mand fra Fyn. Han nægtede at have taget stoffer men blev taget med til udtagning af blodprøve.

Indbrud i Perioden

Vestergade, Ringsted
Ludvig Holbergsvej, Benløse, Ringsted