Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2024/09/30 til 2024/10/08.

 

Fornærmelig tiltale – Sorøvej, Ringsted

Kl 22.55 blev en patrulje passeret af en personbil hvor en mand under kørslen åbnede døren og råbte ukvemsord af patruljen, der efterfølgende bragte bilen til standsning. En 25-årig mand fra Ringsted var meget opfarende og truende og blev derfor lagt i håndjern. Han fortsatte med at være højtråbende og fornærmelig i sin tiltale og blev derfor sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen og for fornærmelig tiltale. Han blev sammen med de tre andre personer i bilen visiteret men der blev ikke gjort fund af interesse for politiet.

Narkobilist uden kørekort fik taget bilen – Østre Ringvej, Ringsted

kl. 17.25 stoppede en betjent fra Færdselsafdelingen en 24-årig mand fra Næstved i et rutinetjek. Bilisten viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer, så han blev anholdt for at få udtaget en blodprøve. Han viste sig desuden at køre uden gyldigt kørekort, og det var ikke første gang.

Faktisk var det fjerde gang bare i år, at han satte sig bag rattet uden førerret, så bilen blev beslaglagt til sagen. Den 24-årige blev sigtet for kørsel uden førerret og narkokørsel. Han accepterede, at politiet tog hans bil, som blev kørt væk på et fejeblad. Nu afventer resultatet af blodprøven, hvorefter sagen om endelig konfiskation af bilen vil blive afgjort i retten.