Marius Byriel, der for nylig fyldte 70 år, har valgt at gå på pension med udgangen af august 2023. Marius Byriel har været direktør for Ringsted Kongrescenter siden 2005. Ud over direktøransvaret for Ringsted Kongrescenter har Marius Byriel også haft ansvaret for kommunens event- og turismesekretariat, der enten selv gennemfører eller koordinerer den lange række af aktiviteter og projekter året rundt, som kendetegner Ringsted Kommune, fx hele oplevelsesprogrammet i bymidten om sommeren, Ringsted Natten og den store, årlige børnefestival.

”Det har været et meget stort privilegie for mig at stå i spidsen for Ringsted Kongrescenter, eventprogrammet og turismeindsatsen i Ringsted Kommune. Jeg synes, vi har fået skabt et unikt samlet oplevelsesformat i kongrescentret og kommunen. Det har kun kunnet lade sig gøre, fordi der er helt særlige medarbejdere i kongrescentret, og fordi der har været meget stor villighed til samarbejde i hele kommunen blandt kulturinstitutionerne, erhvervslivet, de handlende og foreningslivet bredt i Ringsted”, siger Marius Byriel.

Job slås op til april
Marius Byriel fortsætter i jobbet frem til udgangen af august 2023.

Centerchef Mads Stougård Kristiansen fra Ringsted Kommune fortæller, at stillingen som direktør i Ringsted Kongrescenter nu skal slås op i den nærmeste fremtid.

”Marius Byriel har været kulturkøbmand og vært for både kongrescentret og oplevelsesområdet i hele Ringsted Kommune gennem 18 år. På mange måder har det været et livsprojekt for Marius at drive og udvikle kongrescentret og vores event- og turismeområde. Han bliver meget svær at erstatte, men vi sætter alle sejl ind på at finde den helt rigtige person, som kan lede kongrescentrets mange opgaver fremover”.

Stillingen som direktør for Ringsted Kongrescenter forventes at blive slået op i første halvdel af april.

Foto: ABW