SommerRock afholder en ekstrakoncert torsdag 11. august fra 18:30 til 22:30 i Ringsted Kongrescenter. Har man en billet fra den aflyste koncert 1. juli eller billet til alle koncerter skal man blot møde op og fremvise denne for at kunne komme ind. Og ellers kan billetter købes via www.popklub.dk

Aftenens program er en perlerække af gode bands fra Yes2Day, Great Pretenders, Steamrollers og ikke mindst ABBAcz fra Prag. ABBAcz havde kæmpe succes ved sidste års SommerRock.

ABBAcz består af skønne piger med gyldne stemmer, en virtuos keyboardspiller, en kraftfuld og talentfuld quitarist, en grooving bassist, en fast trommeslager og to piger, der kan danse som Cleopatra og lave backing vokal bare sådan… Sammen fremstår de som en af de mest spændende hyldestbands for tiden: ABBAcz
-ABBA-musik er tidløs og elsket af et verdensomspændende publikum. Alle kender det fængende herlige katalog af uforglemmelige hits med den specifikke sprudlende lyd.
-De er ekstremt svære at kopiere, men ABBAcz-musikerne ved, hvordan man gør det. Og de er dygtige nok til at gøre det.
-Og… de har en passion!
– Outfittene, arrangementerne, lyden, dansen, den fortryllende atmosfære, ABBAcz ønsker at give dig det perfekte show. Det hele er gjort, som vi alle husker fra dengang. Og vel at mærke, ABBAcz spiller altid absolut 100 % live!
-ABBAcz betyder, at ABBA musikken er tilbage igen!
Vel mødt i Ringsted Kongrescenter 11. august hvor dørene åbnes fra kl. 18:00

Pressefoto