Ringsted Erhverv har lanceret et nyt samarbejde, der giver lokale virksomheder to timers gratis rådgivning hos lokale konsulenter og eksperter.

Hver dag er Ringsted Erhverv i kontakt med virksomheder, der har vidt forskellige behov. En fællesnævner er, at de alle har glæde af kompetent rådgivning.

Derfor har Ringsted Erhverv lanceret et rådgiversamarbejde, hvor Ringsted-virksomheder kan få lokal rådgivning inden for en række områder. For eksempel markedsføring, digitalisering, IT, regnskab, juridiske forhold, ledelse og forretningsudvikling.
– Samarbejdet er win-win for alle. Lokale virksomheder får to timers gratis rådgivning og sparring om deres udvikling og udfordringer. Vi kan i Ringsted Erhverv guide virksomhederne til god rådgivning qua den viden vi har. Og hvis der er ønske om mere, kan virksomheden og rådgiveren fortsætte samarbejdet efter de gratis timer, som de ønsker, siger Yunus Borgstrøm, der er erhvervskonsulent i Ringsted Erhverv.

I praksis er det ganske simpelt og helt uden barrierer.
– De rådgivere, der melder sig til samarbejdet, bliver listet på Ringsted Erhvervs hjemmeside. Efter vejledning fra os, kan virksomhederne tage kontakt til en rådgiver på det område virksomheden har brug for, fortæller Yunus Borgstrøm.

19 lokale rådgivningsvirksomheder har allerede meldt sig til samarbejdet og står klar til at hjælpe lokale virksomheder, og flere rådgivere vil løbende blive tilføjet. Så opfordringen er klar.
Kontakt Ringsted Erhverv, hvis din virksomhed vil vide mere eller er parat til to timers gratis rådgivning.

På www.ringsted.dk/raadgivere kan både virksomheder og rådgivere finde flere informationer om samarbejdet. Her er der også en liste over alle rådgivningsvirksomhederne.

Foto: ABW