Ringsted Erhvervsforum har sammen med Ringsted Outlet stiftet en ny talentpris. Det handler om at finde og hylde Ringsteds største talent i erhvervslivet. Kåringen sker til Ringsted Erhvervsforums generalforsamling den 15. marts.

Hvert år uddeler Ringsted Erhvervsforum Erhvervsprisen og Iværksætterprisen. Nu skal der også sættes fokus de største talenter, og det kommer til at ske i samarbejde med Ringsted Outlet.

– Vi vil gerne hylde Ringsteds største talenter i erhvervslivet med den her pris. Det kan være lærlinge eller elever, der skiller sig ud inden for deres fag, siger Jeanette Amdal, der er center manager i Ringsted Outlet og formand for Ringsted Erhvervsforum.

– Talenter er unikke og skal ikke sættes på formel. I udvælgelsen vil vi kigge efter gode eksempler på talentets kompetencer. For eksempel at være særligt dygtig til sit fag eller have talent for at drive sin egen forretning. Vi håber, at der kommer rigtig mange indstillinger.

Virksomheder, der er medlem af Ringsted Erhvervsforum, kan indstille lokale talenter på hjemmesiden erhvervsforum.ringsted.dk. Fristen er 27. januar.

Alle under uddannelse kan indstilles. Det kan for eksempel være lærlinge, elever, trainees eller andre, der er tilknyttet en lokal virksomheden eller har været tilknyttet virksomheden inden for det seneste år. Er du i tvivl om din kandidat opfylder kriterierne, så send endelig indstillingen.

Ringsted Erhvervsforums bestyrelse udpeger vinderen, der hyldes til foreningens generalforsamling onsdag den 15. marts.
– Kåringen skal selvfølgelig ske på den store scene sammen med uddelingen af Erhvervsprisen og Iværksætterprisen, slutter Jeanette Amdal.

Foto: ABW