Ringsted Arbejdsmarkedscenter byder mere end 70 virksomheder inden for til Job- og uddannelsesmessen den 18. april 2023.

“Vi glæder os til igen i år at byde en masse virksomheder og besøgende velkommen på messen. Ledige borgere, studerende fra afgangsklasserne og andre interesserede deltager på messen, hvor de kan møde og blive matchet med virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Mange virksomheder står stadig med den udfordring at skulle finde medarbejdere med de rette kvalifikationer.

Med Job- og uddannelsesmessen og det efterfølgende samarbejde mellem virksomhederne og virksomhedskonsulenterne i Ringsted kommune, vil kommunen medvirke til at gøre det lettere for både arbejdstagere og arbejdsgivere at finde hinanden.

Går du med overvejelser om opkvalificering eller start på et uddannelsesforløb, vil der på Job- og uddannelsesmessen være rig lejlighed til at møde uddannelsesinstitutionerne og få informationer om relevante kurser og uddannelsesmuligheder.”

”Mere end 70 virksomheder er med på messen for at finde nye medarbejdere. Det er vores håb, at mange ledige borgere har lyst til at være med og på den måde markedsføre deres arbejdskraft. Ledige borgere i Ringsted Kommune bliver inviteret til at deltage på messen og alle andre fra hele Sjælland er yderst velkomne,” oplyser leder i ArbejdsMarkedsCenter Ringsted Emil D. H. Dominiak.

Aktivitet: Job- og uddannelsesmesse Ringsted 2023
Adresse: Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, 4100 Ringsted
Dato og tid: Tirsdag den 18. april 2023, kl. 09.30 – 11.30
Tilmelding: På mail for virksomheder: jobcenterjob@ringsted.dk
Pris: Gratis
Læs mere: www.jobmesse.ringsted.dk

Foto: ABW