Nu kan du opleve Juncker Duo på biblioteket. Du kender sanger og sangskriver Christian Juncker fra hittet ”Havana” fra tv-serien om familien Beha og deres ”Kurs mod fjerne kyster”.

Juncker er genkendelig og aldrig kedelig. Der er eftertænksomhed samt fængende tekster og kompositioner i Junckers sange, som gør hamen oplevelse værd. Han er skarp og kan spidde den danske folkesjæl med rammende, nogle vil mene sarkastiske, tekster. Det sker 2. februar 2023.

Juncker brød igennem med singlen ”Mogens og Karen” i 2004. Og ud over at skrive titelsangen ”Havana” har han også skrevet titelmelodierne til de tre efterfølgende programmer om familien Beha: ”Wallenberg”, ”Vi bliver hjemme i år” og det seneste program ”Havblik”.
I efteråret 2021 udsendte Juncker sine allerbedste sange på et album, som kom til at hedde ”Længere nede ad vejen”.
I 2022 deltog han i Dansk Melodi Grand Prix med sit eget nummer ”Kommet for at blive”.

Juncker har udført flere bestillingsarbejder gennem tiden, han har bl.a. modtaget anmelderros fra Weekendavisens Klaus Lynggaard ved udgivelsen ”Kom læg dit hjerte i min hånd”:

”Man skal ikke kimse af et stykke bestillingsarbejde, når det bare tænder en gnist hos den skabende. Og det gør det i den grad med ”Kom læg dit hjerte i min hånd”, hvor den gode Juncker har skabt den skønneste og mest medrivende sang i anledning af 100-året for genforeningen. Munter og mundret, men også typisk junckersk med sin fabulerende historie om en slags moderne Noahs ark, fuld af uforglemmelige billeder og situationer, sat til en vaskeægte ørehænger af en melodi og spillet med gejst af en flok tændte spillemænd.” (Weekendavisen, d. 1. maj 2020).

På biblioteket vil Juncker optræde med sin faste makker Stefan Larsen og en trommeboks, der lægger en fed bund.
Der er masser af billeder og metaforer til publikum. Og masser af skarpe ord i en stærk cocktail.

Læs mere her

Foto: ABW