BASFESTEN – Billetsalget starter fredag kl. 10.00

Kæmpe basfest giver dig fuld 00’er-nostagi!

Publikum føres direkte tilbage til dansegulvet på alle danske diskoteker i 00’erne til BASFESTEN, hvor tre af de største navne fra dengang er samlet til én kæmpe fest. Man kan roligt glæde sig til den 25. marts 2023 i Ringsted Kongrescenter!

Danseskoene skal støves af og basarmen skal i skarp træning frem mod BASFESTEN i Ringsted Kongrescenter, hvor der bydes på tre fede koncerter samme aften.

DJ Alligator indtager scenen med ikoniske hits som “The Whistle Song”, “Lollipop” og “Doggy Style”. Især “The Whistle Song” blev et globalt kæmpehit med 15x #1 placeringer, 12x Top3 placeringer og 5x Top10 rundt i hele verden.

Den populære DJ endte med at optræde i over 40 lande med singlen, og vandt den anerkendte og prestigefyldte pris “The Best DJ of the Year” til Big Apple Music Awards i New York – det var første gang en dansk DJ blev nomineret og oveni købet løb med prisen.

Nostalgien og basarmen fortsætter derudaf med Barcode Brothers, som stod for nogle af de spæde 00’ere største club-hits. Der findes ikke mange i Danmark, som ikke har rocket med på både “Flute”, “SMS” og “Dooh Dooh”. “Dooh Dooh” vandt Årets danske klubhit i 2000, mens duoens debut-album “Swipe Me” blev Årets danske dance udgivelse i 2001 ved Danish Music Awards.

Lidt længere fremme i tiden overtog en DJ-rapper duo den danske klubscene i form af Yepha & Hampenberg, som med híts som “Skub til Taget”, “Vi’ Helt Væk” og “Røgmaskine” har væltet mangt et dansegulv i slut 00’erne og start 10’erne.

Billetsalget starter på fredag kl. 10.00

Læs mere her

Foto: Abw