Har du ikke den store familie at fejre aftenen med, eller mangler du midler til at holde en jul for dine børn med både flæskesteg og gaver, er du velkommen til at fejre aftenen sammen med Lions.
Kulturhuset er pyntet op med julehjerter, hjertevarme og juletræ. Der gøres klar til en hyggelig aften, hvor Lions inviterer indenfor i varmen til lækker julemad, dans og julegaver til alle. Aftenen rundes af med julegløgg og juleknas.

Præsident for Lions, Karsten Hvidesten Trampedach fortæller: ” Der har været en lang og god tradition i Ringsted Kulturhus, hvor en gruppe af frivillige har afholdt jul for borgere i Ringsted kommune. Desværre har arrangementet de seneste år været aflyst pga. coronarestriktioner og er til sidst helt afviklet, da det har været svært at finde frivillige. Da vi i Lions fik nys om, at der manglede hænder til dette fantastiske arrangement, meldte vi os til at hjælpe med det samme. Det er jo lige præcis den slags hjælp, vi i Lions gerne vil bidrage med lokalt. Ingen skal holde jul alene.”

Ud over varme hænder fra Lionsklubbens medlemmer har klubben indsamlet donationer til at sikre, at der kan blive mad og gaver til alle. Købmanden på Rønnedevej leverer mad og arbejdskraft i køkkenet på dagen.

Derudover går overskuddet fra julekoncerten med Kurt Ravn den 24. november 2022, som også er støtte af en række lokale virksomheder, direkte til julearrangementet. Hvis man ønsker at støtte arrangementet med midler eller varer, er man meget velkommen at kontakte Lions (se nedenfor kontaktoplysninger).
Alle er velkomne – unge som gamle – medbring blot det gode julehumør.
Vi glæder os til at fejre aftenen med jer alle.
Dato: 24. december 2022 kl. 18.30 – 22.30
Sted: Salen i Kulturhuset
Pris: 50,00 kr. som overføres via mobile Pay til 5118 8075
Tilmelding senest den 18.12.2022 til Kulturhuset, Gitte Larsen i tidsrummet kl. 10 – 14.00 på
mail: ringstedkulturhus@ringsted.dk eller tlf: 5762 7060 / 2022 1025 eller personlig henvendelse.

Kontaktperson til arrangementet: Karsten Hvidesten Trampedach – Lions Club Ringsted Knud Lavard
Mail: k.h.trampedach@gmail.com

Pressefoto