Det er blevet en populær tradition, at Kurt Bo sparker byfesten i gang, når LIONS Ringsted inviterer til fyraftensøl.

Kurt er oprindeligt fra Ringstedegnen, og nogle kan måske stadig huske 70’ernes lokale orkestre som CO4 og Disco Five, hvor Kurt var guitarist. Kurt Bo er en rutineret guitarist, sanger og musiker med stor erfaring fra underholdningsbranchen. Han har gennem en lang karriere deltaget i melodi grandprix, og spillet sammen med kunstnere som Sir Henry, Tommy Seebach, Kirsten Siggaard, Peter Belli, Grethe Ingemann.

Kurt Bo er kendt for altid, at levere en fed fest med gang i danseskoene, gags, jokes og sjove kommentarer. Endvidere får man serveret en mega Live-lyd, bestående af backingtracks som han selv indspiller i hans lydstudie krydret med en stærk vokal samt kor, som han selv frembringer på stedet via div. sjove elektriske pedaler.

Guitarspillet er altid en oplevelse værd med fede guitarsoloer, spændende improvisationer samt fills som giver en komplet Live-oplevelse.

Kurt Bo har altid en overraskelse med i posen, som alle kan danse til og skråle med på.

Så glæd jer. Kurt Bo er klar til at SLIPPE HYGGEN LØS til fyraftensøl ved LIONS Byfest fredag den 26. maj klokken 15.00. Der er gratis adgang.

 

Hvor: LIONS Byfest i Ringsted, Klosterlunden Ringsted
Hvornår: 26. Maj – 15:00 – 17:300
Pris: Fri entre

Foto: LIONS byfest