Ringsted Børnefestival har fokus på bæredygtighed og FN’s 17 verdensmål. Nordea Fonden har bidraget til at børn i kommunens institutioner kan lære om bæredygtighed og præsentere en bæredygtig aktivitet, når børnefestivalen løber ad stablen den 11. juni.

Børnefestivalens maskot Line Solsikke er med børnene, både under læringsforløbet ude i institutionerne og på børnefestivalen. Lørdag den 14. maj kl. 10.00 på Torvet ved Tingstedet kan børn og voksne møde Line Solsikke samt repræsentanter fra Nordea Fonden. Line Solsikke vil uddele malebøger og is til børnene, som også kan blive fotograferet sammen med Line Solsikke og Nordea Fonden.

Kl. 10.00 Line Solsikke synger sin nye børnefestivalssang
Kl. 10.30 Line Solsikke modtager bidrag fra Nordea Fonden
Kl. 10.45 Line Solsikke uddeler is og malebog til børnene
Kl. 11.00 Line Solsikke synger sin nye børnefestivalssang

Følg med i begivenheden her: https://fb.me/e/ojuAgs3U2

Om Ringsted Børnefestival

Ringsted Børnefestival afholdes i år for sjette gang. De første fire gange som fysisk børnefestival, og i 2021 som en TO GO version.

Siden den første børnefestival blev afholdt den 11. juni 2016, har Ringsted Børnefestival formået at samle Ringsted og skabe en uforglemmelig dag for børn i alle aldre. Et samarbejde mellem foreninger, skoler, institutioner, turistattraktioner, erhvervslivet og Ringsted Kommune har gjort Ringsted Børnefestival til noget ganske særligt.

På 2022-udgaven af Ringsted Børnefestival sættes fokus på bæredygtighed og FN’s 17 verdensmål. På festivalen skabes et rum for sjove, lærerige og underholdende aktiviteter, der sætter børnenes læring i spil på en kreativ og underholdende måde.

Foto: Oplev Ringsted / Heidi Taymyr