Et enigt ansættelsesudvalg har kort før jul peget på Winnie Bechsgaard som ny leder af Børnehuset Stakhavegård. Winnie kommer fra en stilling som dagtilbudsleder af en stor institution i Københavns Kommune og tiltræder d. 1. februar 2022.

Winnie brænder for det gode børneliv og for at skabe trivsel, udvikling og inkluderende læringsmiljøer, med visionen om at udvikle dagtilbud af høj faglig kvalitet. Winnie har en stor pædagogisk indsigt i 0-6 årige børns udvikling, ligesom hun har erfaring med implementering af de styrkede læreplaner. De seneste 13 år har Winnie været leder af dagtilbud for 0-6 årige børn, og hun har bl.a. en diplomuddannelse i ledelse. Senest har Winnie været leder af en stor daginstitution i Købehavns Kommune.

Winnie ser frem til ledergerningen i Børnehuset Stakhavegård, og hun siger:

”Jeg glæder mig til at blive en del af en velfungerende organisation i Ringsted Kommune. Og jeg glæder mig især til at bidrage til udviklingen af Børnehuset Stakhavegård, hvor jeg kan sætte min egen pædagogiske viden og erfaring i spil. Jeg ønsker at skabe gode læringsmiljøer for børnene og et højt fagligt niveau hos personalet. I det hele taget skal Børnehuset Stakhavegård være kendetegnet ved høj kvalitet. Det er en opgave, jeg ser frem til at løfte sammen med både medarbejdere og forældre”.

Børnecenterchef Sune Thor Olsen glæder sig på Stakhavegrådens vegne til Winnie starter som leder til februar. Sune Thor Olsen siger:

”Jeg glæder mig til samarbejdet med Winnie. Hun er ambitiøs, og hun kommer med en faglig stærk profil. Winnie har en lang og bred ledelseserfaring, og jeg er sikker på, at hun er den helt rette til at stå i spidsen for de mange spændende opgaver, der venter i Børnehuset Stakhavegård. Jeg ser frem til at byde Winnie velkommen som dagtilbudsleder her i Ringsted Kommune”.

Winnie er 51 år og bor i Næstved.

Foto: ABW