Tirsdag den 24.januar 2023 er der Nytårskoncert på Springbrættet, Garnisonen 46 – 47 Ringsted Gl. Kaserne. Ved koncerten der starter kl. 19.00 spiller Ringsted Big Band der består af elever og forældre med tilknytning til Ringsted Musik & Kulturskole og bandet ledes af Sara Steengaard Christensen og Erik Pyndt.

Erik Pyndt udtaler: ”Vi glæder os meget over, at vi her kan give vores dygtige elever den store oplevelse at spille i et stort bigband. Ud over det er sjovt og lærerigt får de unge mennesker muligheden for at være med i et stort og stærkt fællesskab.

Orkestret øver hver tirsdag og gennem hele efteråret har der været fokus på det repertoire der skal spille ved koncerten den 24.1.23 på plads, og det forlyder at formkurven er stigende så publikum kan glæde sig til en swingende og velklingende koncert.

Sideløbende har en del af bandmedlemmerne og så haft prøver med big bandvennerne fra BB47, et big band fra Næstved Musikskole der samarbejdes med og det forlyder at der igen i 2023 kommer en koncert med orkestret på spillestedet Springbrættet i Ringsted. Datoen udmeldes senere.

Der er fri entre og alle er velkomne, Forældreforeningen Støtten vil igen stå i baren og sælge kaffe, øl & vand.

Pressefoto