Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2022/04/20 til 2022/05/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Narkokørsel – Syrenvej, Ringsted

Kl. 23.48 anholdt og sigtede politiet en 25-årig mand fra kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil, efter at en narkometertest havde givet udslag for påvirkning af cannabis under kørslen.
Den 25-årige blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Han vil høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen foreligger.

Tricktyveri – Hagelbjergvej, Ringsted

Kl. 10.10 anmeldte en 87-årig kvinde fra Ringsted, at hun ca. 30 minutter tidligere havde fået stjålet sin pung, da hun ventede på bussen ved Hagelbjergvej.
En udenlandsk mand henvendte sig til hende og pegede på sine tænder samtidig med, at han fremviste et kort og bad om hjælp til at finde en tandlæge. Den 87-årige pegede i retning mod bymidten, hvorefter manden takkede og gik i en anden retning, inden han pludselig forsvandt helt i løb. Straks herefter opdagede den 87-årige, at hun havde fået stjålet sin pung med indhold af bl.a. kontanter og et betalingskort fra en kurv på hendes rollator, da hendes opmærksomhed var blevet afledt.
Den udenlandske mand blev beskrevet som: mand, 30-45 år, ca. 175 cm høj, almindelig af bygning, brunlig hudfarve, brunt hår, iført blåt træningstøj med hvide striber på ærmer og ben samt sneakers. Manden havde meget skæve og dårlige tænder og medbragte et kort over byen.

Politiet har nu optaget rapport om tyveriet og forsøger at få identificeret manden med hjælp fra eventuelle vidner, der måtte have set manden i området eller i Ringsted by. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i perioden

Næstvedvej, Ringsted

Foto:ABW