Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2022/04/27 til 2022/05/10.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Farendløsevej / Langagervej, Farendløse, Ringsted

Kl. 02.11 rykkede politiet og ambulancepersonale ud til et færdselsuheld i det firebenede vejkryds Farendløsevej – Langagervej, idet to biler var stødt sammen.

Det viste sig, at en 46-årig mand fra Haslev var kørt i en personbil ad Farendløsevej mod syd i den hensigt at fortsætte ligeud og videre i sydlig retning i krydset. Samtidig kørte en 36-årig mand fra Haslev i en personbil ad Langagervej mod øst og havde også til hensigt at fortsætte ligeud i krydset.

Da den 46-årige var kørt frem over vigelinjen, kørte han ind i den 36-åriges bil, selv om han forsøgte at undvige. Den 36-årige blev kørt til kontrol på skadetuen i Slagelse, men var sluppet uden behandlingskrævende skader. En passager i hans bil samt den 46-årige var også sluppet uskadte fra sammenstødet, som politiet har optaget rapport om ud fra en mistanke om, at færdselsloven kan være overtrådt.

Mand anholdt efter uorden – Dronning Margrethesvej, Ringsted

Kl. 18.51 kørte flere patruljer til en lejlighed i Ringsted, hvor en mand var psykisk påvirket og reagerede voldsomt på grund af en konflikt med sin kæreste. Manden truede med at gøre skade på sig selv. Politiet kom frem og traf en meget påvirket 33-årig mand fra Kalundborg, som blev anholdt for at skabe ro på stedet, da han nægtede at forlade lejligheden. Han var udadreagerende og voldsom, og han blev kørt til afrusning i detentionen på politistationen i Roskilde. Han blev ikke sigtet for noget i den forbindelse.

Bortvisning af uønsket mand – Ørslev Gade, Ørslev, Ringsted / Vindeboder, Roskilde

Kl. 06.44 lørdag morgen bad personalet i et supermarked om assistance fra politiet til at bortvise en forvirret og måske uligevægtig mand. Han var uønsket i supermarkedet og ville ikke forlade butikken trods personalets opfordring herom.

Politiet fik på stedet kontakt til en måske uligevægtig, men opfarende, 62-årig mand fra Ringsted, som blev frihedsberøvet, da politiet vurderede, at han ikke ville være i stand til at færdes og tage vare på sig selv uden at være til ulempe for andre.

Den 62-årige blev medtaget til politistationen i Roskilde, hvor en læge efter en undersøgelse vurderede, at den 62-årige skulle på skadestuen til behandling for en skade på en arm, hvorfor den 62-årige blev bragt dertil til fornøden behandling.

Kl. ca. 14.00 ønskede personalet på skadestuen hjælp fra politiet, idet den 62-årige var blevet tilbudt behandling på et andet hospital for sin skade på armen, men han nægtede at lade sig overflytte til et andet sygehus. Personalet ønskede derfor hjælp til at få manden væk fra sygehuset, hvorfor politiet nu valgte at køre manden til Roskilde togstation, så han kunne tage toget retur til Ringsted.

Efterfølgende hørte politiet ikke yderligere fra eller om den 62-årige, der ikke blev sigtet for noget i anledning af sin adfærd.

Kl. 20.47 fik politiet en henvendelse fra personalet på en restaurant på Vindeboder, Roskilde, om en mand, der chikanerede og forstyrrede øvrige gæster, idet han uden varsel satte ved andres borde og i øvrigt ikke ville forlade stedet trods personalets opfordringer herom.

Politiet rykkede ud til restauranten og kunne kort efter konstatere, at den 62-årige mand fra Ringsted nu havde været årsagen til uroen på stedet. Den 62-årige ville gerne indlægges på et hospital, men den lægefaglige vurdering var, at han fortsat havde behov for behandling af skaden på sin arm, så han blev i en ambulance bragt til skadestuen i Holbæk. Her ønskede han tilsyneladende ikke at blive behandlet, så han skabte så meget uro på stedet, at politiet igen måtte tage sig af den 62-årige, der blev bortvist. Han vendte kort efter tilbage, så politiet vurderede, at han skulle frihedsberøves for at få skabt ro i området.

Efter nogle timer i politiets varetægt på politistationen i Roskilde blev den 62-årige løsladt, men var ikke blevet sigtet for noget i anledning af sin adfærd både i Roskilde og i Holbæk i løbet af aftenen og først på natten.

Narkohunde på skole – Ringsted

Politikredsens narkohunde var i går på besøg på en uddannelsesinstitution i Ringsted for at se, om der var narko på stedet. Besøget var et led i politiets løbende indsats for at kontrollere, om der bliver brugt og opbevaret narko blandt de unge. Men vi kan glæde os over, at hundene ikke fik opsnuset nogle stoffer på skolen.

Indbrud i perioden

Næstvedvej, Ringsted

Foto:ABW