Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2022/05/17 til 2022/05/31.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Bragesvej, Ringsted

Kl. 13.13 fik politiet en anmeldelse om, at en lastbil og en personbil var stødt sammen på Bragesvej.
Det viste sig, at en 85-årig kvinde fra Ringsted var kørt i en personbil ad udkørselsvejen fra slagteriet frem til krydset ved Bragesvej med lav hastighed. Her fortsatte hun frem over vigelinjen ud på Bragesvej, hvor hun blev påkørt af en lastbil, som en 77-årig mand fra Kalundborg førte i østlig retning.
Ingen af parterne kom til skade ved sammenstødet, der dog medførte mindre materielle skader på de to køretøjer.
Politiet har nu optaget rapport om færdselsuheldet ud fra en mistanke om, at færdselslovens vigepligtsbestemmelser kan være overtrådt.

Tricktyveri af pung – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 12.36 anmeldte en 82-årig kvinde fra Ringsted, at hun efter indkøb kl. ca. 11.45 i et supermarked i Ringstedet var blevet kontaktet på den nærliggende parkeringsplads af en fremmed mand. Han fremviste en pakke pålæg, som den 82-årige havde glemt, men er nu mistænkt for at have benyttet dette til at aflede kvindens opmærksomhed ved at spørge om vej.
Da hun kort efter satte sig ind i sin bil, opdagede den 82-årige, at hendes pung med indhold var blevet fra en taske i bilen, mens hun havde forklaret manden vejen til et møbelvarehus i Taastrup.
Den fremmede blev beskrevet som mand, 30-35 år, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Talte: Engelsk. Han mistænkes ifølge den 82-årige for måske at have været i ledtog med en anden person, som hun ikke har set, og som måske er den person, der under afledningsmanøvren havde mulighed for at stjæle pungen.

Personpåkørsel – Kongstedvej, Ringsted

Kl. 20.43 fik politiet en anmeldelse om en personpåkørsel på den nye jernbane ved Ringsted. Politiet kom frem til stedet, hvor en 59-årig mand fra Fyn var blevet påkørt af et gennemkørende tog og var afgået ved døden. Arbejdstilsynet blev underrettet og kom frem til stedet for at klarlægge den nærmere omstændigheder omkring påkørslen, herunder om nogen skal sigtes for at have begået noget strafbart. De pårørende til den afdøde underrettet om dødsfaldet. Togtrafikken var indstillet i forbindelse med, at myndighederne arbejdede på stedet. Politiet afventer nu rapporten fra Arbejdstilsynet.

Røveri – Ringsted Station, Ringsted

Kl 15.50 anmeldte en 18-årig kvinde, at en 33-årig mand havde taget hendes indkøbspose, som hun lige have sat fra sig. Manden ville ikke umiddelbart give hende posen tilbage og tog pludseligt en økse op fra sin egen taske. Flere patruljer blev sendt til stedet og manden blev anholdt, da han var i gang med at gå fra stedet. Manden blev anholdt og sigtet for røveri. Efter endt sagsbehandling blev han løsladt igen, men øksen blev dog forinden konfiskeret af politiet.

Hærværk – Ringsted Station, Ringsted

Kl 21.28 måtte politiet igen til Ringsted Station, da en togfører anmeldte, at en mand var blevet ophidset over, at han skulle vise billet. Manden havde taget en nødhammer fra toget og smadret en rude i en dør i toget. Patruljen kunne i toget anholde en 21-årig mand fra Roskilde, der blev sigtet for forholdet.

To udlændige varetægtsfængslet i sag om tricktyveri af jagtudstyr – Ringsted/Sjælland.

Lørdag blev to mænd på 52 og 55 år fra Bosnien fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling i flere sager om dyrt jagtudstyr fra butikker i Ringsted, Næstved, Nykøbing Falster og Hedehusene. Den ene mand afledte ekspedientens opmærksomhed, mens det lykkedes den anden mand at stjæle jagtudstyret. Den ene mand bar et elastikbælte under tøjet, hvor han gemte nogen af kosterne.

De blev anholdt i Nykøbing Falster fredag eftermiddag som mistænkt for tyveri fra en jagtbutik på H Brodthagensvej, hvorfra der blev stjålet et kikkertsigtet og et jagtgevær og fra en jagtbutik på Skallegårdsvej i Næstved, hvorfra der blev stjålet to ainmpoints.

De anholdte var eftersøgt til et lignende tyveri fra en Jagtbutik på Roskildevej i Benløse, Ringsted fra d. 16. maj, hvor der blev stjålet tre natkikkerter til en samlet værdi af 70.000 kr. Derudover var begge mænd mistænkt for at have stjålet et dyrt kikkertsigtet fra en jagtbutik på Hovedgaden i Fløng d. 30.marts 2022.

Retten i Roskilde besluttede ved grundlovsforhøret at varetægtsfængsle begge mænd til den 16. juni 2022.

Ordensbekendtgørelsen mv. – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 18.47 rykkede politiet ud til outletcentret efter en anmeldelse om, at to mænd var i slagsmål.
Ved patruljens ankomst var de to mænd ikke helt færdige med at være i slagsmål, idet politiet så den ene tjatte den anden med flad hånd i hovedet, hvilket tilstedeværende vidner også overværede.
Der var tale om to mænd på 24 og 38 år fra Ringsted, som begge blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af det indbyrdes slagsmål, idet politiet ud fra vidneforklaringer vurderede, at der var tale om uorden og ikke egentlig vold mellem parternes trods blandt andet den 38-åriges lette slag med flad mod den 24-åriges baghoved.
Ved kontrollen af de to mænd fandt politiet den 24-årige i besiddelse af ca. et gram skunk, som blev beslaglagt i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han blev i øvrigt frihedsberøvet nogle timer og anbragt i detentionen nogle timer for at få skabt ro i området.
Begge sigtede kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Færdselsuheld – Sjællandsgade / Tinggade / Jyllandsgade / Møllegade, Ringsted

Kl. 02.16 rykkede politiet ud i anledning af en anmeldelse om et færdselsuheld i rundkørslen tæt på politistationen i Ringsted. To biler var stødt sammen, da den ene var kørt den forkert vej rundt i rundkørslen og efterfølgende kørt videre ad Jyllandsgade uden at standse.
Politiet fik dog kontakt til begge parter, hvis biler havde skader på fronten efter et nærmest frontalt sammenstød, da en 40-årig mand fra Ringsted kørte den rigtige vej rundt i rundkørslen. Undervejs havde han mødt og var stødt sammen med en anden personbil, der var kørt den forkerte vej rundt i rundkørslen. Efterfølgende flygtede modparten fra uheldsstedet ad Jyllandsgade uden at standse og deltage i de foranstaltninger, som uheldet gav anledning til.
Kl. 05.07 fik politiet på Køgevej ved Kværkeby kontakt til flugtbilen, som blev standset med en spiritus- og måske narkopåvirket, 22-årig mand fra Kgs. Lyngby bag rattet. Han blev anholdt og sigtet for spiritus-/narkokørsel i personbilen, som han i øvrigt ikke måtte være fører af, fordi han i forvejen havde et kørselsforbud.
Den 22-årige blev tillige sigtet for at have flygtet for færdselsuheldet og fik inden sin løsladelse udtaget blodprøver til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.
Politiet har nu optaget rapporter om både færdselsuheldet og spiritus-/narkokørslen, så den 22-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet.

Røg i grønthandler – Nørregade, Ringsted

Kl. 11.50 kørte politi og brandvæsen på et alarmopkald om røg og mulig brand i en grønthandler i Ringsted. Da patruljen kom frem oplyste indsatslederen fra brandvæsnet, at der ikke havde været flammer, og at der ikke var sket skade på bygningen. Der havde været en mindre røgudvikling fra butikkens facade. Butikslokalet blev luftet ud, og der var ikke yderligere behov for politiet på stedet, da der ikke var noget mistænkeligt ved sagen.

Indbrud i perioden

Kristoffersvej, Ringsted

Amtstue Alle, Ringsted

Foto: ABW