Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2022/09/07 til 2022/09/19.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Færdselsuheld – Bedstedvej, Kværkeby, Ringsted

Kl. 22.34 anmeldte en 18-årig mand fra Ringsted, at han som fører af en personbil havde været impliceret i et færdselsuheld, og at modparten efterfølgende var stukket af fra stedet.
Politiet fik kontakt til den 18-årige, der var sluppet uskadt fra uheldet, men hans personbil havde skader på sin højre side efter en påkørsel.

Den 18-årige var i sin personbil kørt ad Bedstedvej i nordøstlig retning, da han i et T-kryds lige syd for jernbanen blev påkørt på sin højre side af en hvid personbil, der kom fra sidevejen og ifølge den 18-årige ikke havde overholdt sin vigepligt.
Den 18-åriges bil snurrede rundt som følge af påkørslen, og modparten flygtede straks fra stedet ad Bedstedvej mod nord over jernbanen i retning mod Køgevej.
Politiet har nu optaget rapport om færdselsuheldet for at få identificeret både den hvide personbil som modpart og føreren af køretøjet.

Butikstyv – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl 12.33 blev en 21-årig rumænsk mand tilbageholdt af personalet i et supermarked, fordi han havde stjålet en powerbank. Manden valgte så frivilligt at betale for varen, men blev efterfølgende sigtet for butikstyveri af politiet og taget med til politistationen til nærmere afhøring. Han vil senere høre mere i sin sag, når den skal afgøres.

Svaner årsag til uheld – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 15.11 var tre bilister blevet impliceret i et sammenstød på Vestmotorvejen i det østgående spor, hvorfor politiet rykkede ud for at undersøge omstændighederne nærmere.

Det viste sig, at ingen af parterne var kommet til skade ved sammenstødet, der var sket i overhalingssporet, hvor alle var kørt og med en 52-årig mand fra Hillerød forrest. Han havde bremset kraftigt i et forsøg på at undgå påkørsel af to svaner, der pludselig var landet på motorvejen foran ham.

Trods opbremsningen påkørte den 52-årige de to svaner, hvilket bevirkede, at 26-årig mand fra København forsøgte at undvige ham. Det lykkedes ikke, og sammenstødet mellem de to parter forsøgte endnu en bagfra kommende, 25-årig mandlig bilist fra København at undvige. Det lykkedes heller ikke, så de to sidstes køretøjer måtte bugseres væk. Den 52-årige kunne selv køre videre i sin bil, der kun havde fået mindre skader.

Politiet måtte aflive den ene af svanerne, som ikke var død som følge af påkørslen, og sammenstødet blev blot registreret hos politiet ud fra de konkrete omstændigheder.

Spirituskørsel – Køgevej, Ringsted

Kl. 16.45 anholdt og sigtede politiet en 36-årig mand fra Taastrup for spirituskørsel i den personbil, som han førte ad Køgevej ved Østre Parkvej. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Færdselsuheld – Næstvedvej, Vetterslev, Ringsted

Kl. 20.07 var en personbil og en traktor stødt sammen på Næstvedvej lidt nord for Vetterslev.
Det viste sig, at en 62-årig kvinde fra Langebæk under kørsel i nordlig retning i en personbil fik et nyse-anfald. Det betød, at hun ikke kunne tage sig i agt for en forankørende traktor, der kørte med lavere hastighed. De to parter stødte sammen, men på grund af begge parters lave hastighed kom ingen til skade, så politiet optog rapport for at få belyst omstændighederne nærmere. Den 62-årige måtte få sin bil bugseret væk fra uhleldsstedet.

Brandundersøgelse – Ringstedvej, Mørkøv – Holbæk

Kl. 22.59 slog en bilist alarm til brandvæsnet, da bilisten havde opdaget høje flammer fra et område ved bagindgangen til supermarkedet Netto. Bilisten så ikke nogen personer i området.

Brandvæsnet var hurtigt fremme og fik slukket branden, der dog havde nået at lave skader på skraldespande, containere og paller ved supermarkedets bagindgang, hvor brandbart materiale i form af bl.a. pap blev opbevaret.
Der var ikke umiddelbart nogen naturlig forklaring på brandens opståen, men ved en rutinemæssig gennemgang af videoovervågning i området kunne en p.t. ukendt mand ses i området få minutter før brandens opståen.

Manden på videoovervågningen kunne umiddelbart beskrives som en 30-50-årig mand med mellemlangt hår og iført en langærmet trøje, lange bukser og sko. Ham ønsker politiet at komme i kontakt med for at kunne afhøre ham om hans færden i området.

Politiet vil også gerne i kontakt med andre, der måtte have gjort observationer i området ved supermarkedets bagindgang i minutterne inden anmeldelsen om branden. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Butikstyveri – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 16.18 fik politiet en anmeldelse fra en vagt i outletcentret om, at en mand var tilbageholdt som mistænkt for at have stjålet tøj og sko fra en butik i centret.
Politiet fik efterfølgende kontakt til en 44-årig mark fra Store-Fuglede, som var i besiddelse af et par sko, et par bukser og en jakke fra en mærkevarebutik i outletcentret. Han blev anholdt i forbindelse med en sigtelse for tyveri af varerne, men blev dog løsladt efter afhøring om de nærmere omstændigheder. Den 44-årige vil derfor høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Indbrud i perioden

Køgevej, Ringsted
Egerisvej, Kulerup, Ringsted

Foto: ABW