Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2022/12/19 til 2023/01/03.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Bilist flygtede efter påkørsel af fodgænger – Næstvedvej / Køgevej, Ringsted

Kl. 13.38 fik politiet en anmeldelse fra en handlekraftig borger, der havde fulgt efter en bilist, men mistet kontakten til denne på Kaserne Parkvej, efter at bilisten kort forinden havde påkørt en fodgænger i krydset Næstvedvej – Køgevej.

Politiet fik på uheldsstedet kontakt til en 85-årig mand fra Ringsted, som i den tilkaldte ambulance blev kørt på skadestuen til behandling for mindre alvorlig personskade som følge af påkørslen.

Ud fra diverse vidneforklaringer fik politiet klarlagt, at flugtbilisten var kørt ad Næstvedvej mod nord og standset for rødt lys i krydset ved Køgevej-Møllegade-Sankt Hansgade. Da lyssignalet skiftede til grønt, foretog bilisten svingning til højre, men påkørte herunder i fodgængerfeltet den 85-årige, der i fodgængerfeltet passerede Køgevej i sydlig retning.
Efterfølgende bakkede føreren af bilen lidt, inden bilisten accelererede voldsomt og flygtede ad Køgevej mod øst og videre ad Dagmarsgade mod nord.

Et vidne i bil fulgte efter flugtbilisten fra uheldsstedet frem til Kaserne Parkvej, hvor vidnet mistede kontakten til bilisten.

Politiet har nu optaget rapport om færdselsuheldet i et forsøg på at få identificeret flugtbilisten, der kørte i en grå/blå stationcar af mærket Skoda. Oplysninger i sagen gives til politiet på tlf. 114.

Bortvisning fra toget – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 01.42 ønskede DSB-personale assistance fra politiet til at bortvise en udadreagerende og utryghedsskabende, mandlig passager i toget på vej mod Aarhus. Toget holder afventende på Ringsted station, idet manden også bl.a. sparker på togets inventar.
DSB kunne oplyse, at manden inden politiets ankomst havde forladt toget, og at der ikke var sket nogen skade på noget. Dog havde manden bare tæer i badesandaler i det kolde vejr.

Politiet fik i området ved Ringsted station kontakt til en 20-årig mand uden fast bopæl, som trods sit fodtøj blev skønnet i stand til at tage vare på sig selv. Han blev formanet om bedre opførsel i toget, men ikke sigtet for noget i den anledning.

Færdselsuheld – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 14.56 var en cyklist og en bilist stødt sammen i det lysregulerede vejkryds Jernbanevej – Sjællandsgade i Ringsted, så en ambulance var sendt til uheldsstedet.
Politiet kunne på uheldsstedet konstatere, at der var en skade i frontruden på bilistens bil, og at en kvindelig cyklist i ambulancen blev bragt til en skadestue til kontrol for eventuelle skader som følge af sammenstødet.

En 32-årig kvinde fra Ringsted var som fører af en personbil kørt fra parkeringspladsen foran Ringsted togstation ud i krydset, hvor hun stødte sammen med cyklisten, der kørte ad Jernbanevej mod øst.
Politiet har nu optaget rapport om sammenstødet for at få klarlagt de nærmere omstændigheder, herunder lyssignalernes farve i de to parters færdselsretninger på uheldstidspunktet.

Hurtig bilist – igen – Køgevej, Ringsted

Kl. 16.08 målte færdselspolitiet en personbil til at køre med mindst 81 km/t ad Køgevej mod vest, selv om hastigheden ikke måtte overstige 50 km/t i tættere bebygget område.
En 21-årig mand fra Bjæverskov blev efterfølgende sigtet for hastighedsovertrædelsen og kan nu se frem til en bøde på 4.200 kr., et bidrag på 500 kr. til Offerfonden samt en påstand om betinget frakendelse af kørekortet.

Overtrædelse af knivloven – Jernbanevej/Stationspladsen, Ringsted

Kl. 21.30 blev en 18-årig mand fra Ringsted fundet i besiddelse af en kniv med en bladlængde på 7,5 cm, som han ikke havde noget anerkendelsesværdigt formål med. Manden blev sigtet for overtrædelse af knivloven, og politiet beslaglagde kniven. Manden vil høre nærmere fra politiet på et senere tidspunkt.

Indbrud i perioden

Lønager, Borup, Ringsted
Ågerupvej, Vigersted, Ringsted