Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2024/01/29 til 2024/02/06.

 

Butikstyveri – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 12.35 blev en udenlandsk mand tilbageholdt i en sportsbutik, da han havde passeret sidste betalingsmulighed uden at betale for de varer fra butikken, som han havde i sin besiddelse. En patrulje kom frem til stedet, hvor den 32-årige blev bortvist fra butikken og resten af Ringsted Outlet, efter at han havde indvilliget i at betale for de varer, han havde forsøgt at stjæle fra butikken.

Mand med våben anholdt i toget – Jernbanevej, Ringsted

Kl. 19.23 anmeldte en 42-årig mand, at der på Ringsted St. befandt sig en aggressiv mand, som havde antastet den 42-årige og en 37-årig kvinde, som begge befandt sig på stationen. Den aggressive mand slog ud efter den 42-årige og den 37-årige, som blev ramt af slag i ansigtet. Voldsmanden trak desuden en pistollignende genstand frem fra en vest, han var iført, ligesom han pegede med den pistollignende genstand på de to forurettede og fremsagde trusler på livet.

Manden var efterfølgende steget ombord på et tog. Politiet fik standset togdriften og fik evakueret toget, mens de eftersøgte manden. Manden blev anholdt i toget kort tid efter. Han var i besiddelse af to softguns. Da manden var blevet anholdt, blev togdriften genoptaget. Manden, som er 30 år og fra Jyllinge, var i politiets varetægt frem til næste formiddag, hvor han blev løsladt efter endt afhøring. Han er blevet sigtet for vold, overtrædelse af våbenloven samt fornærmende tiltale mod politiet. Han kan forvente at høre nærmere på et senere tidspunkt.

Politibil kørte galt – Køgevej, Ringsted

Kl. 20.01 i forbindelse med anmeldelse om en person med skydevåben på Ringsted Station, kom en hundepatrulje under udrykning kørende ad Køgevej, hvor en personbil ført af en 66-årig mand fra Ringsted, svingede ud foran politibilen, som forsøgte at undvige personbilen. Patruljen påkørte i den forbindelse et skilt samt en bygning, som huser en virksomhed. De to politibetjente og deres hunde, som befandt sig i patruljebilen, slap uskadte fra uheldet. Brandvæsen var tilkaldt for at undersøge den påkørte bygning.