Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2024/03/12 til 2024/03/22.

Narkokørsel uden kørekort – Sjællandsgade, Ringsted

kl. 16.44 sigtede og anholdt en patrulje en 38-årig mand fra Polen, da han blev testet positiv for både hash og amfetamin. Han kunne desuden heller ikke fremvise et gyldigt kørekort, så han blev sigtet for kørsel uden førerret. Efter at have afgivet en blodprøve blev han løsladt, og nu venter svaret på analysen.

Bil beslaglagt – Roskildevej, Benløse – Ringsted

Kl. 17.37 blev en 60-årig mand fra Roskilde sigtet efter bestemmelserne om vanvidskørsel, da han kom kørende ad Roskildevej mod øst og blev målt med politiets lasermåler, der viste, at han kørte 105 km/t på en strækning, hvor der er en hastighedsbegrænsning på 50 km/t. Mandens bil blev beslaglagt på stedet, og hans førerret blev administrativt inddraget. Politiet nedlægger påstand om en ubetinget frakendelse af kørekortet. Bilejeren protesterede over beslaglæggelsen, som nu skal vurderes i retten, som også senere skal afgøre sagen og den endelige konfiskation af bilen.

Blufærdighedskrænkelse – Fredensvej, Ringsted

Kl. 08.32 fik politiet anmeldelse om at en kvinde, der var ude at lufte sin hund, var blevet antastet af en ukendt mandsperson, der havde blottet sig for hende, før han forsvandt fra stedet. Han beskrives som 35-40 år, 180 cm høj, tyk, lys i huden og talte dansk. Han var iført sort kasket, mørk grøn og sort arbejdsjakke og sorte joggingbukser.

Færdselsuheld – Køgevej, Ringsted

Kl 15.01 skete der et færdselsuheld, da en 47-årig mand fra Slagelse-området i bil blev påkørt bagfra af to andre biler. I den 47-åriges bil lå flere spiritusflasker og han blev derfor medtaget til udtagning af blodprøve. Ingen af parterne fik alvorlige skader ved harmonikuheldet.

Kørsel uden førerret – Klostervænget, Ringsted

Kl. 09.01 blev en 24-årig mand fra Ringsted sigtet for kørsel uden førerret, da han kom kørende ad Klostervænget mod vest, selvom han har kørselsforbud. Manden var kørende i en leaset bil, som blev afhentet af leasingselskabet. Manden kan forvente at høre mere fra politiet på et senere tidspunkt.

Narkokørsel med stjålne nummerplader – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 18.22 standsede en patrulje en bil, der kom kørende ad Klosterparks Alle mod vest. Bilen var påmonteret stjålne nummerplader, og føreren – en 36-årig tyrkisk statsborger bosiddende i Greve – havde ved en tidligere lejlighed fået sin førerret administrativt inddraget. Patruljen mistænkte, at manden var påvirket, og patruljebilens narkometer gav udslag for kokain. Desuden fandt politiet en pose med hvidt pulver i bilen, som blev beslaglagt og kontrolvejet til at være 0,25 g kokain. Manden blev sigtet for lovovertrædelserne og fik udtaget en blodprøve til sagen. Ejeren af bilen – en 27-årig tyrkisk statsborger bosiddende i Ishøj – blev sigtet for at overlade føringen af sit køretøj til en person uden førerret. Sagerne afgøres på et senere tidspunkt.

Udenlandsk butikstyv – Klosterparks Alle, Ringsted

Kl. 16.44 tilbageholdt en vagt en udenlandsk butikstyv i Ringsted Outlet, som blev voldsom ved tilbageholdelsen. Den 44-årige mand fra Rumænien var blevet så voldsom over for vagten, at han havde foretaget civil anholdelse og lagt tyven i håndjern.

Patruljen kom frem og overtog den anholdte, som stadig var opfarende og usamarbejdsvillig. Han var iført et par sko, som han havde stjålet i Nike butikken til en værdi af 1049 kr. Hans ting blev gennemgået, hvor der i en rygsæk blev fundet parfumer stjålet fra Matas i Ringstedet til en værdi af 4787 kr , og to par sko fra Sport 24 til en værdi af 900kr.

Nikeskoene var brugt og kunne derfor ikke returneres til butikken, som derfor havde et erstatningskrav. De øvrige tyvekoster blev leveret tilbage til forretningerne.

Den 44-årige mand blev taget med til politistationen, hvor han blev afhørt med tolk. Sagen blev juridisk vurderet, hvor der ikke blev fundet grundlag for at fremstille den 44-årige, som derfor blev løsladt, men vil få afgjort sin sag senere.

Ulovlig knallert – Ahorn Alle, Ringsted

Kl 08.42 standsede færdselspolitiet en lokal 23-årig mand på en knallert, der blev skønnet til at kunne hurtigere end de lovlige 30 km/t. Den unge mand var på vej i skole og fik lov til at gå ind til time, mens der blev rekvireret et rullefelt. På rullefeltet blev knallerten testet til at kunne 79 km/t. Manden kan nu se frem til en betinget frakendelse af sin førerret til lille knallert.

Indbrud i Perioden

Sletten, Benløse, Ringsted