Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2024/05/28 til 2024/06/05.

Bil brød i brand – Søndre Parkvej, Ringsted

Kl. 17.03 brød der brand i en bil. Politi og brandvæsen kom frem til stedet, hvor der var kraftig røgudvikling. Politiet kontaktede derfor personer i en bygning tæt på den brændende bil om at lukke døre og vinduer for at undgå at blive udsat for røg. Politiet formoder, at branden i bilen er startet i motorrummet, og at ilden derfra har spredt sig til kabinen. Brandvæsnet fik slukket branden, og ejeren af køretøjet – en 57-årig mand – blev informeret om, at der havde været brand i hans bil.

Færdselsuheld – Næstvedvej, Ringsted

Kl 15.33 blev politiet kaldt til et færdselsuheld, hvor to biler i forbindelse med en overhaling havde ramt hinanden. Da patruljen kom frem fik de mistanke til, at føreren af den ene bil, en 38-årig mand fra Ringsted, var påvirket af stoffer. Da han blev sigtet for at have ført bil under påvirkning af euforiserende stoffer valgte han at stikke af fra stedet, men politifolkene fik indhentet ham og transporteret ham til sygehuset til udtagning af blodprøve.

Færdselsuheld – Rugvænget, Ringsted

Kl. 15.01 skete et færdselsuheld, da en motorcykel ført af en 45-årig mand fra Ruds-Vedby i forbindelse med nedbremsning i et sving mistede herredømmet over motorcyklen og skred ud og ente på et græsareal. Motorcyklisten blev tilset i en ambulance, men var umiddelbart sluppet uskadt fra uheldet.

Kvinde gennemskuede svindelnummer – Ringsted

KL. 17.47 anmeldte en 69-årig kvinde, at hun var blevet forsøgt svindlet. En mand havde kontaktet kvinden på telefon og oplyste, at han var fra politiets Nationale enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). Manden forklarede, at politiet havde standset et køretøj, hvori der befandt sig lånedokumenter med den 69-årige kvindes navn på, og at han som politimand nu var i færd med at standse svindlen. Manden oplyste sit tjenestenummer samt et sagsnummer på den påståede svindelsag.

Manden forklarede, at han nu ville viderestille den 69-årige kvinde til banken. Kvinden fortalte manden, at hun nok selv skulle kontakte sin bank, og dette fik manden i røret til straks at afbryde opkaldet. Kvinden alarmerede efterfølgende politiet.

Narkokørsel – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 17.20 blev en 29-årig mand fra Taastrup sigtet for narkokørsel, da han kom kørende i en personbil på Næstvedvej i sydgående retning, til trods for, at han var påvirket af cannabis. Manden fik udtaget en blodprøve til sagen, der afgøres på et senere tidspunkt.

Narkokørsel – Vestmotorvejen, Ringsted

Kl. 19.35 modtog politiet flere anmeldelser fra bilister på Vestmotorvejen om to langsomt kørende biler – den ene med havariblinket tændt. En patrulje kørte frem og fik standset de to biler. I den ene bil befandt sig en 26-årig mand fra Korsør, der blev testet positiv for kokain samt sigtet for overtrædelse af knivloven. Mandens kniv blev beslaglagt af patruljen. Bag rattet i den anden bil sad en 25-årig mand, der blev sigtet for kørsel uden førerret. Den 26-årige fik udtaget en blodprøve til sin sag. Begge sager afgøres på et senere tidspunkt.

Indbrud i Perioden

Ørslevvestervej, Ørslev, Ringsted