Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2024/06/03 til 2024/06/11.

Brand i garage – Harhoffs Alle, Ringsted

Kl. 13.09 modtog politiet en anmeldelse om brand i en garage. Brandvæsnet kom frem og fik slukket branden, som viste sig at være opstået i forbindelse med, at husets beboer tidligere på dagen havde anvendt en ukrudtsbrænder op af garagen, som nedbrændte som følge af branden. Huset fik mindre skader som følge af branden i garagen. Husets beboer, en 52-årig mand, blev sigtet for overtrædelse af brandlovgivningen. Sagens afgøres på et senere tidspunkt.

Færdselsuheld – Næstvedvej, Ringsted

Kl 15.33 blev politiet kaldt til et færdselsuheld, hvor to biler i forbindelse med en overhaling havde ramt hinanden. Da patruljen kom frem fik de mistanke til, at føreren af den ene bil, en 38-årig mand fra Ringsted, var påvirket af stoffer. Da han blev sigtet for at have ført bil under påvirkning af euforiserende stoffer valgte han at stikke af fra stedet, men politifolkene fik indhentet ham og transporteret ham til sygehuset til udtagning af blodprøve.