Her kan du se uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2024/07/05 til 2024/07/09.

Bilist tabte affald på vej til genbrugspladsen – Østre Ringvej, Ringsted

Kl. 14.52 anmeldte en 34-årig kvinde fra Ringsted, at havde været ude at køre og havde kørt bag en bil, der havde påmonteret en lukket trailer. Under kørslen havde bilen med trailer tabt en et tv, vaskemaskine, pap, en mikrobølgeovn, haveaffald mv. Den 34-årige kvinde havde forsøgt at komme i kontakt med den person, der kørte bilen med trailer ved at dytte i hornet, men personen havde ikke reageret. Den handlekraftige kvinde fik standset bilen med trailer, og politiet blev tilkaldt.

Føreren af traileren – en 30-årig mand fra Ringsted, blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Undersøgelse af dem lukkede traileren viste, låsemekanismen var gået op, da låsen ikke var faldet helt i hak ved lukning af bagdørene på traileren. Den 30-årig mand sørgede selv for, at de tabte ting blev samlet op og blev forsvarligt fragtet til genbrugspladsen. Sagen afgøres på et senere tidspunkt.

Butikstyveri – Næstvedvej, Ringsted

Kl. 13.23 blev en 43-årig mand sigtet for butikstyveri, da han havde stjålet tøj for 1.463,75. Butikken tog varerne tilbage og havde derfor ikke noget erstatningskrav. Sagen afgøres på et senere tidspunkt.