Alle børn mellem 3-12 år får en kæmpe fest, når der er Ringsted Børnefestival lørdag den 11. juni 2022. Det hele kommer til at foregå lige omkring Ringsted Sportscenter. Der bliver koncerter med gang i, teaterforestillinger, opvisninger og en masse aktiviteter, du kan være med til eller blot kigge på.

Varsling om afspærring af del af Tværalle

Fra lørdag den 11. juni kl. 07.00 til lørdag den 11. juni kl. 20.00 vil Tværalle fra Tegnlovsvej være afspærret og derved vi der heller ikke være tilladt gennemkørsel.

For parkering til Ringsted Bibliotek- & Borgerservice, henvises til Dyreskuepladsen via Prinsensvej eller på det Gamle Stadion via Tegnlovsvej.

Vedhæftet er oversigtskort over Ringsted Børnefestival. Her kan man se i hvilket område der er aktiviteter.

Linje 404 vil være omlagt fra lørdag den 11. juni kl.07.00 – lørdag den 11. juni kl. 20.00. Bussen har ikke mulighed for at vende Tegnlovsvej.

Ringsted Børnefestival

Ringsted Børnefestival er henvendt til alle børn – både fra Ringsted og de tilstødende kommuner – og de må hjertens gerne tage deres forældre og søskende med.

Meget af programmet vil være gratis, men til de store koncerter og visse andre aktiviteter koster det et lille beløb at komme ind.

Mange elever fra Ringsteds skoler skal være med til at skabe Ringsted Børnefestival. Det er for eksempel elever, der skal stå for ansigtsmaling, som de bliver undervist i inden Børnefestivalen, og det er elever fra skolerne, der skal afvikle et loppemarked på pladsen, lave gamle lege og meget, meget andet.

Ringsted Børnefestival bliver arrangeret af Ringsted Kommune i samarbejde med en række af kommunens kulturinstitutioner.

Læs mere her

Foto: ABW