Arbejdet ved to rundkørsler på Østre Ringvej ved Køgevej og Haslevvej i Ringsted, som i starten af juni gik i stå, er tirsdag blevet genoptaget. Rundkørslerne forventes nu at stå klar i september.

I starten af juni blev ombygningen af to rundkørsler ved Østre Ringvej (rute 14) forsinket på ubestemt tid, da entreprenøren gik konkurs.

Nu er der fundet en ny entreprenør, som kan færdiggøre opgaven. Mandag blev der indgået aftale med kurator og Entreprenør Søren Kristiansen, som allerede tirsdag er gået i gang med arbejdet.

”Vi har været opsat på at få arbejdet i gang igen hurtigst muligt, og heldigvis har der været stor støtte og interesse for at hjælpe med opgaven. Derfor er vi også glade for, at der allerede nu er folk i gang på stedet,” siger projektleder Anja Irene Bæk fra Vejdirektoratet.

Rundkørslerne forventes at stå endeligt færdige i september.

Ombygning af krydsene
De eksisterende rundkørsler på Østre Ringvej (rute 14) ved henholdsvis Haslevvej og Køgevej i Ringsted ombygges for at øge trafiksikkerheden for cyklister. Det sker blandt andet ved at etablere tilbagetrukne cykelstier og stikrydsninger, så lette trafikanter kan færdes mere sikkert.

Foto: SDL