Bliv aktivitetsmakker for én eller flere borgere, der har takket ja til et aflastningstilbud i Ringsted kommune, og vær med til at støtte pårørende til mennesker med demens.

Har du nogle ekstra timer eftermiddag/ aften i hverdagen eller i weekenden, som du gerne vil bruge på at hjælpe mennesker med demens og deres pårørende? Så har du nu muligheden for at blive aktivitetsmakker for én eller flere borgere, der har takket ja til et aflastningstilbud i Ringsted kommune.

Aflastningstilbuddet består i at støtte og motivere mennesker med demens til at udfolde et aktivt og socialt liv imens deres pårørende får et frirum fra sygdommen. Som aktivitetsmakker aftaler du med familien om aktiviteterne skal foregå i deres eget hjem eller i lokalområdet. Det kan være alt fra sociale aktiviteter, gåture, udflugter eller deltagelse i fritids-og kulturinteresser, så længe det er meningsfulde aktiviteter for borgeren. Du vil blive aflønnet i projektperioden, som løber fra januar- december 2023. Har du ingen forudgående erfaring med demens, vil du blive tilbudt et gratis kursus inden opstart.

Du kan læse mere om jobbet som aktivitetsmakker på Ringsted Kommunes hjemmeside www.ringsted.dk/demens.

Har du lyst til at være aktivitetsmakker kan du melde dig til inden den 20. dec. 2022 ved at skrive en mail til Plejecenter Solbakken på mailadressen post-solbakken@ringsted.dk.

Foto: ABW