Hvis du er skovfoged, befinder dig i et erhverv, hvor arbejde i skov er hverdag, eller ejer en skov, er det alfa og omega, at du har, det rette udstyr og hurtigt kan få fat i sliddele til dit udstyr.

Hos savdoktoren.dk. Her er det muligt at finde tøj, beskyttelsesudstyr, værktøj og meget andet, som kan gøre dine opgaver i skoven over sommeren og efteråret til en endnu sjovere leg, end det har været i forvejen.

Find det rette arbejdstøj og de rette beklædningsgenstande
Det er vigtigt, at du føler dig komfortabel i det tøj, du har på, når du går i skoven. Der kan gå mange timer, hvorfor netop komfort er rigtig vigtig. Derudover er det også vigtig, at tøjet kan holde dig varmt og om nødvendigt beskytte dig. Samtidigt må tøjet også klæde dig, så du føler dig ekstra godt tilpas, når du er i gang med din yndlingsbeskæftigelse i skovene.
Derudover er det også vigtigt, at du er udstyret med det rette beskyttelsesværn i form af høreværn, beskyttelsesbriller, hjelm osv., så du sikkert kan arbejde med skovværktøjet.

Værktøjet bør du heller ikke gå ned på
Det er samtidigt vigtigt at have det nødvendige skovværktøj. Det kan være i form af motorsav, økse, brændeholder, buskrydder, pælehammer og andet, som du kan have brug for i skoven. Her er det vigtigt, at materialet er af høj kvalitet, så du får løst opgaverne korrekt og effektivt.

Når du skal arbejde med træ og i skove, er det vigtigt for resultatet og processen undervejs, at værktøjet er slidstærkt og har god ydeevne, så du får den bedste oplevelse med arbejdet. Derudover er det også vigtigt at kunne få nye sliddele let og enkelt, så du hurtigt kan komme tilbage til arbejdet, hvis der mod forventning skulle være defekt på værktøjet.

 

Har du brug en motorsav, økse, brændeholder, buskrydder, pælehammer i skoven? PR-foto