Ringsted Kongrescenter oplever stor efterspørgsel på billetter og mange arrangementer.

Ringsted Kongrescenter er for alvor tilbage på fuld vigør og glæder sig til at byde velkommen til mere end 60 kulturarrangementer i efteråret 2021. Mange arrangementer har været flyttet og skubbet helt tilbage fra 2019 og endelig nu ser det ud til vi alle sammen opleve kultur i sit fulde.

Stor efterspørgsel på comedy og børnearrangementer
Vi oplever særligt at comedy er der stor rift om billetterne til, da folk har brug for noget at grine og underholde sig med i fællesskab. Særligt den lokal fødte fra Næstved Heino Hansen nye show er populært og har allerede kun i Ringsted solgt mere 3500 gæster. Der i alt planlagt 5 show i Ringsted med ham.

På børnefronten har Ringsted Kongrescenter udvidet kraft med flere børnearrangementer, og særligt børnemusicalen Busters Verden er så populær at der sættes et ekstra show op 31. oktober 2021.

Derudover kan man glæde sig til Luftens Helte som er startet salg. Tag med på en rejse med sange fra film som Løvernes Konge, Frost, Klokkeren fra Notre Dame, Aladdin, Junglebogen og mange flere, når de store musikalske folder slåes ud til Luftens Heltes Juleshow 2021 d. 3. december i Ringsted Kongrescenter.