Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2021/08/27 til 2021/09/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Mand sigtet for narkosalg – Ringsted

Kl. 11.55 kørte betjente med narkohunde til en adresse i Ringsted Vest, da politiet mistænkte, at der blev opbevaret og solgt narko fra stedet. Patruljen bemærkede ved ankomst til adressen et åbenstående vindue. På et bord i rummet indenfor lå der en større klump hash. Politiet traf en 27-årig mand, der erkendte at have røget hash ved det åbne vindue. han blev anholdt og sigtet for narkosalg. Ved ransagning af boligen fandt politiet ved brug af narkohunden i alt 274 gram hash samt et femcifret kontantbeløb, som politiet mistænker kan stamme fra narkosalg. Hash og penge blev beslaglagt til sagen, hvilket den sigtede accepterede. Den 27-årige blev taget med til stationen, hvor han blev afhørt og sagen behandlet. Han blev løsladt mandag aften, da der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling. Han er fortsat sigtet og vil høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Brand i bil i carport – Bedstedvej, Ringsted

Kl. 05.25 kørte politi og brandvæsen til brand i en bil, der holdt i en carport ved en villa på Bedstedvej i Bedsted, Ringsted. Der var ild i bil og carport, men det havde ikke spredt sig til ejendommen, som ligger lidt væk fra carporten. Brandvæsnet fik kontrol over ilden, men bilen udbrændte og carporten fik også brandskader. Ingen personer kom noget til i forbindelse med branden. Politiet undersøger nu branden nærmere, for at afklare om oliefyret i bilen, kan være årsag til, at branden startede.

Vigepligtsuheld – Fluebæksvej/Fredensvej, Ringsted

Kl. 09.33 skete et uheld i T-krydset Fluebæksvej/Fredensvej i Ringsted, da en bilist kørte fra Fredensvej ud på Fluebæksvej, hvor han kørte ind i siden på en lastbil. Bilisten, en 61-årig mand fra Ringsted overholdt ikke ubetingede vigepligt, men stødte ind i lastbilen, som kørte ad Fluebæksvej mod nordøst. Den 61-årige blev kørt til tjek på sygehuset i ambulance, men var ikke kommet noget alvorligt til. Lastbilchaufføren, en 60-årig mand fra Ringsted, slap uskadt fra uheldet. Politiet optog rapport om vigepligtsuheldet, og de involverede parter kan forvente at høre mere i sagen.