Det er ikke rigtig sommer i Ringsted uden Valdemarscenen, og på fredag starter årets sæson på scenen, der igen i år er placeret på plænen mellem Torvet og Sct. Bendts Kirke.

SommerRock

Arrangørerne bag SommerRock åbner ballet fredag den 14. juni med to bands, The Scouts og Straight On. Baren åbner kl. 18.30 og musikken begynder kl. 19.00.

Herefter ser sommerens program for SommerRock 2024 således ud:

Fredag den 21. juni   
Kustoderne
Bad Teachers

Fredag den 28. juni   
Hicks
Noach & Friends

Fredag den 12. juli    
Steamrollers
Chimbo’s Revival

Fredag den 19. juli    
Cosiness
Group Busstop

Fredag den 26. juli    
Tryllebundet
Megaphones

Der er fri entré til alle koncerter. Følg med på SommerRocks Facebookside, hvor det også oplyses, hvis nogle koncerter flytter indendørs på grund af vejret.

EM Fodbold

Storskærmen står klar ved Valdemarscenen, når Danmark spiller de indledende kampe i EM Fodbold 2024. Baren er åben på pladsen, og der er gratis adgang til alle kampe.

Søndag den 16. juni  
Slovenien – Danmark

Torsdag den 20. juni 
Danmark – England

Tirsdag den 25. juni  
Danmark – Serbien

Følg med i begivenhederne for de enkelte kampe på Oplev Ringsteds Facebookside, hvor program for de enkelte kampdage oplyses.

Biler og bål

Weekenden i uge 25 byder på biler og bål.

Lørdag den 22. juni fyldes Torvet og plænen mellem Torvet og Sct. Bendts Kirke med 120 Classic Cars. Det er fra kl. 11.00 – cirka 13.30. På Valdemarscenen spiller West & Vennerne og i baren kan der købes kolde drikkevarer.

Søndag den 23. juni er det Sankthans med bål, båltale og masser af hyggelig stemning. Formand for Undervisnings- og Fritidsudvalg Mette Ahm-Petersen står for båltalen, mens Jesper Ejrup Band sørger for den gode musik. Baren åbner kl. 18.30 og musikken spiller fra kl. 19.00. Båltalen holdes i Klosterlunden kl. 20.00.

Programmet for begge arrangementer kan ses under begivenheder på Oplev Ringsteds Facebookside.

SommerSjov for hele familien

Ringsted Kommune og Oplev Ringsted inviterer igen i år til gratis SommerSjov ved Valdemarscenen. I år er der 5 shows, og de er alle egnede til folk mellem 3 og 99 år!

SommerSjov er en række forestillinger for børn og barnlige sjæle, som byder på sang, musik, tryllerier og andre sjove ting. Forestillingerne inkluderer børnene, der får mulighed for at synge og danse med. Alle forestillinger starter kl. 11.00 og varer cirka 45 minutter.

Programmet for SommerSjov er:

Onsdag den 3. juli     
Børn to be wild

Onsdag den 10. juli   
Beat&Brøl i Cirkus

Onsdag den 17. juli   
Kalles store trommeshow

Onsdag den 24. juli   
Anton og Rikke

Onsdag den 31. juli   
Anton og Sassabassa – med Mek Pek

Læs mere om kunstnerne i begivenhederne på Oplev Ringsteds Facebookside.

Film og koncerter

Der vil i løbet af sommeren blive vist film på storskærmen, der er sat op ved Valdemarscenen i anledning af EM fodbold. Det bliver torsdage hhv. den 27. juni, 4. juli og 11. juli.

Desuden kommer der en ekstra koncert i løbet af sommeren.

Information om film, ekstra koncert og øvrige arrangementer på Valdemarscenen kan ses på Oplev Ringsteds Facebookside.

Foto: SDL