Alle børn, der fylder tre år i 2024, er inviteret til en festlig og farverig fødselsdagsfejring på biblioteket lørdag den 9. november 2024.

Biblioteket er pyntet op med farverige balloner, og der er boller og juice til de små fødselarer og kaffe til de ledsagende forældre, når der traditionen tro er fødselsdagsfest for alle børn, der bliver tre år i år lørdag den 9. november 2024.

Der er underholdning med den lokale musiker Linda Vilhelmsen fra Jystrup. Linda er uddannet fra Musikkonservatoriet og har et langt arbejdsliv bag sig, hvor hun blandt andet har arbejdet mange år på Ringsted Musik- og Kulturskole.

Det er Linda Vilhelmsen, der har skrevet den populære børnesang Giraffen Gumle med den lange hals, som I selvfølgelig kan glæde jer til at synge, men Linda tager jer også med på opdagelse i musikkens fantastiske univers og introducerer jer for andre sange, fagter, rytmer og lyde, når hun spiller op til fest.

Inden festen slutter, får alle fødselarer en boggave med hjem fra biblioteket.

Praktiske informationer
Arrangementet er for børn, der fylder tre år i 2024, og deres forældre. Søskende er også velkomne, men det er kun fødselarerne, der modtager en boggave. Arrangementet er gratis, men tilmelding på bibliotekets hjemmeside er nødvendig senest den 4. november 2024.

Foto: Ringsted Bibliotek