”Der findes ikke onde mennesker – kun onde mønstre”
– Kom til foredrag med Peter Mygind i Arbejdernes Landsbank

Peter Mygind
Peter Mygind

Peter Mygind har med programserien Myginds Mission for alvor sat mobning på dagsordenen. Nu kan forældre, der gerne vil bidrage til social ansvarlighed og et sundt fællesskab mellem børn, komme gratis til foredrag i Arbejdernes Landsbank med den populære skuespiller og foredragsholder.

Mobning er et yderst modsætningsfyldt emne. På den ene side bliver mobning i mange sammenhænge forsimplet med den aktive udøver eller offeret som omdrejningspunkt. På den anden side viser mobning sig ofte at være langt mere komplekst. Skuespiller og foredragsholder Peter Mygind vil tage udgangspunkt i sine personlige oplevelser med det vanskelige fænomen og dele ud af sine erfaringer fra projektet og programserien Myginds Mission til et gratis foredrag i Arbejdernes Landsbank i Ringsted onsdag den 4. november 2015.

”At være forældre er en stor og vigtig opgave, og mange er indimellem usikre på, om de gør det godt nok. Når det kommer til mobning, føler forældre sig ofte magtesløse. I Arbejdernes Landsbank er social ansvarlighed og omtanke en grundlæggende del af vores måde at drive bank på, og i samarbejde med Peter Mygind kan vi forhåbentlig være med til at aflive nogle af myterne om mobning og give forældre redskaber til at skabe et sundt fællesskab blandt børn baseret på tillid til hinanden”, siger filialdirektør Helle Bang i Ringsted.

Peter Mygind har selv mærket konsekvenserne af manglende ansvarlighed og omtanke, da sønnen for nogle år tilbage blev overfaldet på åben gade – uden at nogen af de forbipasserende greb ind. Udover at det gjorde ondt som forælder ikke at have kunnet beskytte sin søn, blev oplevelsen samtidig startskuddet til programserien Myginds Mission, der blev vist på DR 1 forrige år og fik op mod 800.000 seere ugentligt.

”Med programmet fik vi nuanceret debatten om et utrolig vigtigt emne, som berører rigtig mange børn og forældre hver dag. Men meget kan fortsat gøres, for at de onde mønstre kan blive brudt. Det er blevet en livsmission for mig at komme mobning til livs, og derfor glæder jeg mig til i Ringsted den 4. november at engagere forældre i at få et fællesskab og et samarbejde blandt børn til at fungere”, siger Peter Mygind.

Foredraget finder sted i Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, Ringsted den 4. november kl. 19.00. Ønsker du at deltage, kan du reservere billetter på https://al-bank.nemtilmeld.dk/70/ . Der er et begrænset antal billetter til foredraget, hvorfor først til mølle-princippet gælder. Til foredraget udloddes tre eksemplarer af bogen ”Myginds Mission – der findes ikke onde mennesker”.