Game Design-studieretningen på Teknisk Gymnasium ZBC holder Game Jam for dig, der gerne vil prøve at lave et spil til tablet eller smartphone. Game Jam er en dag med nytænkning og spiludvikling i grupper – præcis som i den professionelle spilbranche.

Fez_(video_game)_screenshot_08
Noget af det, man kan arbejde med, her illustreret fra spillet Fez

Første del af dagen får du undervisning i, hvordan man laver et simpelt spil, så selvom du ikke har prøvet at udvikle spil før, kan du sagtens være med. Niveauet tilpasses deltagerne ud fra de informationer, du giver i tilmeldingen.

I dagens anden del er det så op til de forskellige teams at udvikle deres helt eget spil. Alle deltagere bliver sat sammen i spiludviklingsteams, og i løbet af eventen vil I have udviklet jeres helt eget spil.

Dagen slutter af med, at I får mulighed for at spille hinandens spil, og der vælges en række vindere.

Spillene bliver bagefter lagt op på vores gameportal, så du kan spille eventens spil på tablet eller smartphone også efter eventen er slut.

Det sker den 28. november på ZBC Teknisk Gymnasium i Ringsted, Ahorn Allé 3-5, 4100 Ringsted.

Tilmeld dig på begivenheden på Facebook

Fez_(video_game)_screenshot_04
Billederne er under Creative Commons-licens

I august 2015 åbnede Sjællands første spiludviklings-studieretning på Teknisk Gymnasium ZBC i Ringsted. Der er i år optaget ca. 100 elever på studieretningen og formentligt bydes ligeså mange velkomne næste år. Game Design er en studieretning på htx-uddannelsen, og altså en teknisk studentereksamen med særligt fokus på spiludvikling.

Læs mere om Game Design på ZBC’s hjemmeside.