Restaurant Mango har flere gange haft succes med at afholde både vin – og cocktailaftner, men det næste arrangement skal skille sig ud. Derfor serveres både vin og cocktails. Det sker den 13. november 2015, hvor der kæles for både mad og drikkevarer.
Ansvaret for drikkevarerne er lagt i hænderne på Syd For Sahara, som kommer forbi med et udpluk af lækkerier fra deres sortiment af afrikanske gourmetprodukter.
Aftenens menu består af asiatisk og dansk mad, men først vil gæsterne blive budt velkommen med en spændende cocktail inspireret af Afrikas skønhed og mystik.
Forretten består af ovnbagt laks akkompagneret af en Sauvignon Blanc fra The Goose Wines, der er beliggende i Sydafrikas absolut køligste vinregion.
Til hovedret kan gæsterne se frem til en lækker tapas menu, som blandt andet kommer til at bestå af andesteg, langtidsbraisseret kalvekød med mandelpesto, samt Restaurant Mangos berømte hjemmelavede forårsruller. Hertil serveres forskellige former som tilbehør som ovnbagte rodfrugter med mangodressing og rosenkålsalat med tranebær. Hertil kommer gæsterne til at stifte bekendtskab med The Goose Wines prestigevin, Expression, der er fremstillet på et blend af Shiraz og Cabernet Sauvignon.
Desserten består af en hjemmelavet chokolademousse med mango, som bliver ledsaget af en vin fremstillet på Muscat d’Alexandria efter samme princip som de forstærkede portvine. Til slut serveres en eksotisk cocktail.
Hele denne herlige oplevelse fås til 399 kr. pr. person inklusiv både drikkevarer og mad.
Reserver bord allerede nu på tlf.: 61739058 eller e-mail: mango@restaurantmango.dk.
/Stine Amanda