Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet 2015-11-06 til 2015-11-11.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at fortælle offentligheden om. Ikke-anmeldte eller af politiet ignorerede hændelser omtales ikke i det følgende.

Blufærdighedskrænkelse – Næstvedvej, Ringsted
2015-11-10 – Kl. 09.41 anmeldte en 32-årig kvinde fra Ringsted, at hun søndag morgen kl. ca. 06.40 blev udsat for en blufærdigheds krænkende mand på Næstvedvej ud for kirkegården efter Rønnedevej. Manden stod afventende på fortovet, og da den 32-årige nærmede sig, gled hans bukser ned, samtidig med at han begyndte at onanere. Kvinden gik over på det modsatte fortov og fortsatte uanfægtet videre, så hun så ikke, hvor manden forsvandt hen bagefter. Kvinden beskrev krænkeren som: mand, 28-35 år, 175-180 cm høj, mørkt kort hår og iført sandfarvede bukser. Politiet forsøger nu at få manden identificeret ud fra signalementet.
Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Sorøvej, Ringsted
2015-11-09 – Kl. 13.29 kørte politiet og en ambulance ud til et færdselsuheld, hvor en bil var kørt gennem en hæk og ind i en have. En 71-årig mand fra Greve fik under kørslen et kraftigt hosteanfald og mistede i den forbindelse herredømmet over sin personbil. Den 71-årige blev tilset af ambulancepersonalet og havde det godt efter uheldet, som han slap uskadt fra. Politiet foretog sig ikke videre i sagen, der betragtes som et
forsikringsmæssigt anliggende mellem bil- og husejer.

Færdselsuheld – Østre Ringvej, Ringsted
2015-11-06 – Kl. 13.10 fik politiet anmeldelse om et færdselsuheld mellem en personbil og en lastbil. Det viste sig, at en 63-årig mand fra Viby Sj. under kørsel i sin personbil ad Østre Ringvej mod nord af ukendte årsager kom over i den modsatte kørebanehalvdel. Her ramte han påhængsvognen på en modkørende lastbil ført af en 25-årig mand fra Finland. Tre ud af påhængsvognens fire hjul punkterede, men det lykkedes at få slæbt påhængsvognen ind på en nærliggende parkeringslomme, så trafikken kunne passere uheldsstedet. Begge førere slap uskadt fra uheldet.

Mistænkeligt forhold – Svalmstrupvej, Ringsted
2015-11-06 – Kl. 17.41 anmeldte en lokal borger, at en personbil med svenske nummerplader var kørt ind på anmelderens gårdsplads. Anmelderen nåede ikke at få kontakt med bilen, hvori der formentlig var fire personer, inden den kørte fra stedet. Kort efter kom samme bil retur, men nu med slukkede lygter, hvilket anmelderen fandt utrygt. Politiet ledte forgæves efter den svenske bil for at få opklaret ærindet i området.

Narkokørsel – Næstvedvej, Ringsted
2015-11-09 – Kl. 23.51 anholdt og sigtede politiet en 26-årig mand fra Suldrup for kørsel i narkotikapåvirket tilstand, efter at en narkometertest gav udslag på både kokain og amfetamin. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Røveri mod supermarked – Huginsvej, Ringsted
2015-11-09 – Kl. 18.08 fik politiet et alarmopkald fra supermarkedet Fakta, hvor der netop var forøvet et røveri mod butikken. En kassemedarbejder var blevet truet med en kniv af en røver til at udlevere kontanter, men kunne ikke på grund af butikkens sikrede betalingssystem (“Safe-pay”). Røveren havde herefter taget 2-3 pakker cigaretter og var herefter løbet fra stedet i retning mod Ahorn Alle.
Røveren blev beskrevet som: Mand, 25-30 år, 170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Yderligere kendetegn: Havde hvidt klæde foran ansigtet, Talte: Dansk, Iført: Lys grå hættetrøje med mørkegrå vandrette striber, sorte bukser med hvide striber i siden og mørke sko, Bevæbning: brødkniv. Politiet ledte med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, efter røveren, men fandt ham ikke.
Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har bemærket røveren i området ved supermarkedet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spirituskørsel – Ringsted.
2015-11-09 – Kl. 18.55 anholdt politiet to personer for spirituskørsel i på en parkeringsplads på Bispegården. Begge fik udtaget en blodprøve og løsladt efterfølgende.

Udenlandske butikstyve varetægtsfængslet – Næstvedvej, Ringsted
2015-11-09 – Kl. 17.13 fik politiet en anmeldelse fra personalet i Netto om, at tre personer var i færd med at begå butikstyveri, og at man ville forsøge at tilbageholde dem. Politiet var hurtigt fremme og bemærkede de tre personer ved udgangen. Da de så politiet, løb de tilbage i supermarkedet og smed flere forskellige varer fra sig.
Politiet anholdte kort efter to mænd på 36 og 38 år samt en kvinde på 50 år alle fra Sverige. Ved visitationen fandt politiet flere forskellige varer gemt i deres bukser og under kvindens kjole, ligesom politiet kunne sætte en svensk bil i forbindelse med de tre anholdte.
Ved ransagning af bilen fandt politiet fyldt med andre tyvekoster (blandt andet vine og oksestege) fra nærliggende dagligvarebutikker til ikke en samlet pris på ca. 10.000 kr. Alle tre anholdte blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør som sigtet for tyveri samt for overtrædelse af et indrejseforbud for den 50-årige kvindes vedkommende. Alle blev varetægtsfængslet foreløbigt til den 19. november 2015. Politiet kan nu få undersøgt tyvekosterne nærmere for at få fastlagt helt præcist, hvor de tre har stjålet de fundne varer.

Indbrud i perioden
Ellehøj, Høm, Ringsted
Kildemarken, Ringsted
Klokkehøjen, Ringsted
Lergravsvej, Ørslev, Ringsted
Volden, Ringsted