Restaurant Oishii præsenterer nu årets julemenu 2015.
Oishii betyder lækkert på japansk, og det er lige netop hvad den nye julemenu er. Til jul skal det være ekstra godt, og derfor skal du forkæles med noget helt nyt i julemenuen, nemlig caviar og flere slags sashimi. Med til festen er også de populære ebi tempura.
Sushi er et godt alternativ til den danske julemad, der i længden godt kan føles lidt tung. Fisk er sundt, og mætter på en lettende måde. Så trænger du til et anderledes julemåltid i december, skulle du tage at prøve denne lækre menu.
Julemenuen består af:
10 gram Malossol caviar m. avocado
10 stk. Sashimi selektion
6 stk. Ebi tempura med koriander, peber, chili, lime.
10 stk. Gourmet nigiri (kokkens favorit)
2 stk. Uramaki negi maguro (tun, avocado, forårsløg) top: wasabi rogn
2 stk. Uramaki kingcrab (kongekrabbe, agurk, avocado) top: rogn
2 stk. Superura shake mango (avocado, laks, flødeost) top: mango
2 stk. Superura crispy ebi shake (tempura ebi, avocado, spicy mayo) top: laks, spicy mayo
Prisen for 2 personer er 660 kr. – ønsker du at bestille til flere, koster det 330 kr. pr. person.
Julemenuen kan spises i restauranten eller bestilles som take away indtil den 30. december. Det er en god idé at bestille bord eller mad på forhånd. Ring og bestil på tlf.: 57616666.
Menuen kan ikke kombineres med andre rabatkuponer eller tilbud.
/Stine Amanda