Restaurant Oishii har igen i år sammensat en lækker nytårsmenu. Sushi egner sig perfekt til nytår på grund af det festlige udtryk med de mange farver, den lette mæthed og den delikate smag. Det selvfølgelig også en fordel, at du kan bruge tiden på at nyde aftenen sammen med dine gæster, istedet for at stå i køkkenet.
Nytårsmenuen består af:
6 stk. U.S. ribeye beef tataki med mandler, purløg, daikon og goma dressing
2 stk. Oishii style (laksetatar, hummer-rejetatar og røget tun)
10 stk. Gourmet nigiri og gunkan (kokkens favorit)
4 stk. Uramaki alaska (crabstick, laks, agurk og avocado) top: sesam og rogn
4 stk. Uramaki spicy maguro (tun, avocado, agurk og spicy mayo) top: wasabi rogn
6 stk. Futomaki crispy ebi big (tempura ebi, avocado, agurk, rogn, spicymayo og salat)
4 stk. Superura blueberry shake (avocado, blåbær og flødeost) top: laks
4 stk. Superura maguro (avocado, agurk og mayo) top: tun og purløg
Menuen passer til 2 personer og koster 700 kr.
Tilvalg: 10 gram Malossol caviar med avocado 195 kr.
(Menuen kan ikke kombineres med andre rabatkuponer eller tilbud.)
Det er naturligvis også muligt at vælge en af restaurantens andre velsmagende menuer eller sammensætte sin egen. Det er primært sushi og kolde retter, som laves denne dag. Ønsker man at bestille sushi til nytårsaften skal bestillingen være modtaget dagen før, altså senest den 30. december 2015 kl. 21.00. Bestillingerne kan afhentes nytårsdag den 31. december mellem kl. 12.00-17.00.
Husk du allerede nu kan bestille din nytårsmenu!
Åbenningstider mellem jul og nytår:
Restaurant Oishii holder lukket den 24.-26. december.
/Stine Amanda