borddaekning-hvid-guld-hjerte-blingbling-tema

Her kan du hente inspiration til den kommende konfirmation og få information om hvor og hvad du kan købe af dekoration til festen.

Hvis du skal holde konfirmation i det kommende forår, så er det slet ikke for tidligt at få igang med forberedelserne. Du har, som forælder, sikkert styr på, hvor det skal være og har med stor sandsynlighed også bestilt lokale.

Konfirmanden ved helt sikkert, hvordan omgivelserne skal se ud, så der, sammen med gæsterne, bliver skabt den helt rigtige atmosfære og hyggelige stemning.

CTI Party hjælper gerne med inspiration til borddækning, pynt af lokalet og ikke mindst sangskjuler. Måske går du tanker om et specielt tema?

I konfirmationsartikler  har CTI Party bildekoration, isfontæner, kinesiske lanterner, konfettirør, flydende lanterner, Konfirmationsfigurer, rosenblade, bordkort til bryllup og div. service.

Firmaet har pynt såsom konfirmationsfigurer eller romantiske rosenblade som dekoration. Og hvad er en konfirmation uden en gæstebog til minderne.

CTI party har lave priser på konfirmationstilbehør.

Har du brug for dekoration til anden selskabelig lejlighed så se på CTI Party’s hjemmeside  https://www.ctiparty.dk/shop/frontpage.html.

images (3)