florballPå lørdag begynder slutspillet i Floorball. Benløse møder kl. 19.30 Sunds i Dansk Kabel TV Arena. Søndag gælder det kamp nr. 2, før bedst-af-5-serien fortsætter i det mørke Jylland weekenden efter.

Benløse har spillet et forrygende slutspil. “Vi har kun tabt 8 point og var kun ét sølle point fra Brønderslev på 1. pladsen. Det eneste vi kan ægrer os over er, at vi ikke tog det sidste skridt op på 1. pladsen” fortæller Benløse-træner Jens Hagbarth.

Jævnbyrdig liga
Ligaen har været mere jævnbyrdig en længe. Holdene nederst i tabellen har tabt mange kampe med ganske lille margin, mens topholdene har været den snært skarpere.

Da Brønderslev havde valgt Aalborg, var det Benløses tur, og mulighederne var Frederikshavn, Hvidovre og Sunds.
“Vi var i tvivl til det sidste. Vi har haft det svært mod Frederikshavn, og Hvidovre har været Benløses onde ond de seneste sæsoner. Sunds er gode, specielt på hjemmebane, men vi har aldrig tabt til dem i ligaen” forklarer Jens Hagbarth.

Det blev altså Sunds, men der er absolut ingen garanti for, at Benløse spadserer forbi holdet fra Herning-egnen, der sluttede som nr. 6 i tabellen. Serien kan meget vel gå i fire eller fem kampe, men Benløse er favoritter.

“Favoritværdigheden kan vi ikke løbe fra. Det er nr. 2 mod nr. 6, og vi har vundet 5-3 ude og 10-4 hjemme i denne sæson, og alt andet end avancement vil være en stor skuffelse” slutter Hagbarth.

Programmet for kvartfinalerne:
Kamp 1: Lørdag d. 5. marts kl. 19.30 i Dansk Kabel TV Arena (A)
Kamp 2: Søndag d. 6. marts kl. 15 i Dansk Kabel TV Arena (B)
Kamp 3: Lørdag d. 12. marts kl. 16 i Sundshallen
Evt. kamp 4: Søndag d. 13. marts kl. 10 i Sundshallen
Evt. kamp 5: Søndag d. 20 marts i Dansk Kabel TV Arena