Ringsted DråbenBrink Nordic har siden lanceringen af Ringsted-dråben i fredags haft forrygende travlt med at levere kasser med dråber ud til forskellige butikker i byen.

“Til lanceringen viste vi dråberne hængende i nogle af vores flotte glaslysestager, og vi skal da lige love for, at det har sat gang i salget af vores fyrfadsstager. Den er ideel til ophæng at dråberne og i øvrigt rigtig fin med vores andet glaspynt i”, fortæller salgschef Marie-Louise Rathsach.

“Udover at producere julepynt, sælger vi pynt som dækker hele året – et eksempel er vores danske flag, dåbsting, dyr, ikoner og bygninger mm. Mange kunder køber vores glaspynt til firmajulegaver og ‘giveaways’.

Men lige nu er det altså Ringsted-dråben, der er mest i vælten. Hver dag ringer butikker til Brink Nordic, fordi de har haft forespørgsler fra kunder om dråben.

“Vi håber dog at endnu flere butikker og virksomheder vil henvende sig og være med til at støtte Unicef By 2016 – og dermed rent vand og bedre sanitetsforhold til børnene i Myanmar”, siger Marie-Louise Rathsach.

A18 GLASS TUBE

F4 6MIX DK

F4 FARM ANIMALS

F5 L60 TEDDY

 

F10 AMALIENBORG