Igen i år deltager Ringsted Kommune i den landsdækkende ”Vi cykler til arbejde” kampagne, hvor fokus er sundhed og sammenhold på arbejdspladserne rundt om i kommunen. Sidste år fordoblede Ringsteds virksomheder deres deltagelse fra 150 til 300 cyklister. Det oplyser Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

For at stille hold til Vi Cykler Til Arbejde kampagnen, skal man være 4 – 16 medarbejdere fra arbejdspladsen, der har lyst til at deltage. Det er ikke et krav, at man kører langt hver dag – at man tager cyklen til eller fra toget eller bussen er rigeligt til at deltage i samværet omkring Vi Cykler Til Arbejde. Man skal tilmelde sig på www.vcta.dk/tilmelding.aspx inden den 18. april og det koster 50 kr. pr. person der deltager.

vctaDer kan vindes både i den lokale og nationale konkurrence
Der er mange spændende præmier i puljen. Hovedpræmien i den lokale konkurrence er T-shirts og gavekort til en lokal cykelhandler, mens deltagerne på vinderholdet i den nationale konkurrence alle løber med et luksusophold for to personer på et smukt badehotel.

Ringsted Kommune cykler for rent vand i Myanmar
I år donerer Ringsted Kommune 1 kr. for hver km kommunens medarbejdere kører i forbindelse med ”Vi Cykler Til Arbejde Kampagnen.” Pengene går til Ringsteds UNICEF By 2016 indsamling, der samler ind til rent vand til skolebørn i Myanmar. Hvis man som virksomhed har lyst til at sponsorere Ringsteds UNICEF By projekt i forbindelse med cykelkampagnen, er der mulighed for at blive UNICEF By partner. Læs mere om UNICEF By partner på unicefby2016.dk.