Efter fire kampe er stillingen 2-2 mellem Benløse og Rødovre. Der skal derfor en 5. og afgørende semifinale til at afgøre, hvilket hold, der skal i finalen. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Resultaterne har været 3-6, 6-1, 1-6 og 5-1 med Benløse nævnt først. To gange har Benløse altså holdt Rødovre på én scoring, og de takter skal findes frem igen, hvis københavnerne skal besejres.

RØDOVRE er rigtig dygtige til disse afgørende kampe. Det beviser deres række med fem mesterskaber i træk. Men holdet er blevet mere medgørligt, end det har været de seneste år.

BENLØSEs mål er klart. At indløse billet til finalen vel vidende at det bliver meget svært.

– Rødovre har en unik rutine i at vinde kampe som den her, men vi har hjemmebanen og stor tro på os selv, siger Benløses cheftræner Jens Hagbarth.

Det kan blive en TAKTISK AFFÆRE med få mål, der bliver afgjort på de små marginaler. Skarphed – og lidt held – kommer helt sikkert til at spille en rolle.

Ofte har det første mål været afgørende. I tre ud af de fire foregående semifinaler har det hold, der har scoret først, vundet kampen. Og det hold, der har scoret først, har også bragt sig foran med to eller flere mål.

I jagten på at blive det første hold i seks sæsoner, der sender Rødovre ud af slutspillet, har Benløse brug for en hånd i form af MASSIV STØTTE fra publikum.

I finalen, der spilles lørdag den 16. april i Randers, ventet grundspillets vindere fra Vendsyssel.
Taberen i lørdagens semifinale skal samme dag i bronzekamp mod Copenhagen.

Semifinale: Benløse vs. Rødovre, de første fire kampe
-> Semifinale 1: Benløse – Rødovre 3-6 (2-2, 0-3, 1-1)
-> Semifinale 2: Benløse – Rødovre 4-1 (1-0, 2-1, 1-0)
-> Semifinale 3: Rødovre – Benløse 6-1 (1-0, 1-0, 4-1)
-> Semifinale 4: Rødovre – Benløse 1-5 (0-1, 0-2, 1-2)