Ringsted Bibliotek inviterer til en inspirerende Forlagsaften med Lotte Lykke Simonsen fra Lindhart & Ringhof, samt krimiforfatteren Lone Theils. Det er tirsdag den 26. april kl. 18-21.

Nye bøger fra Lindhart & Ringhof
Forlagsaften med Lone TheilsTil Forlagsaften på Ringsted Bibliotek kan du møde arrangementschef Lotte Lykke Simonsen fra forlaget Lindhart & Ringhof, der introducerer nye spændende udgivelser. Du kan også møde forfatteren og journalisten Lone Theils, der kendt for romanen ”Pigerne fra Englandsbåden”. Lone Theils er aktuel med endnu et bind med journalisten Nora Sand i hovedrollen. ”Den blå digters kone” hedder bogen, som udkommer til maj.

Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål eller få en snak om bøger, læsning og litteratur. Biblioteket byder på en sandwich og lidt og drikke.

Lone Theils og Den blå digters kone
Lone Theils er journalist og bl.a. korrespondent for dagbladet Politiken, og bosat i London gennem 15 år. “Pigerne fra Englandsbåden” var hendes første roman og inspireret af en virkelig hændelse, hvor nogle fotos af ukendte piger, taget på Københavns Hovedbanegård, pludselig dukkede op hos en amerikansk seriemorder. Til maj udkommer hendes anden roman ”Den blå digters kone”, der er andet bind i krimiserien med Nora Sand.

Billetter og tilmelding
Forlagsaftenen afholdes på Ringsted Bibliotek, tirsdag den 26. april kl. 18.00-21.00. Der er fri entre, men arrangementet er forbeholdt medlemmer af biblioteksklubben KULT. Er du ikke medlem af KULT kan du gratis og nemt blive medlem på ringstedbib.dk eller i forbindelse med Forlagsaftenen.