rgb-udSom led i den storstilede indsats alle i Ringsted Kommune yder som Unicef By 2016, er fire af kommunens institutioner gået sammen om at lave fire middagsarrangementer under titlen Musik & Mad. Overskuddet fra arrangementerne går til Ringsteds UNICEF By indsamling. Det oplyser Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

Cafe Ingeborg på Knud Lavard Centret, Ringsted Musik & Kulturskole, Socialpsykiatrien og Ringsted Kulturhus inviterer nu alle i Ringsted og omegn til en god middag, hvor man – udover en kulinarisk oplevelse kreeret af Café Ingeborgs kokke og serveret af deres særlige medarbejdere – også får et musikalsk indslag med i bagagen. Arrangørerne forventer et godt overskud til UNICEF da alle medarbejdere, musikere og foredragsholdere stiller op for børnene i Myanmar og arbejder frivilligt og gratis.

Fire forskellige oplevelser

Første arrangement bliver torsdag den 30.juni kl. 18.00 – 21.00 i Ringsted Kulturhus. Her bliver der mulighed for at opleve duoen Les Gigues der består af fløjtenisten Winnie Bugge Frandsen og cellisten Johanne Andersson. De optræder med et helt nyt koncept de kalder ’Dansemusik gennem tiderne’. Middagen akkompagneres af Pyndt/Baggesen Duo, der spiller swing- og popmusik.

Næst i rækken af Musik & Mad arrangementer bliver torsdag den 18.august, hvor traktementet kan nydes på Støtte- og Aktivitetscentret. Her er det en duo bestående af violinisten Louise Hyrup og pianisten Peter Hougaard, der underholder med festlig wienermusik.

Den 25.august er det Ringsted Musik & Kulturskole der står for tur, og her er det Sportsredaktøren fra Politiken Søren Michael Hansen, der underholder med highlights fra karrieren. Efterfølgende bliver der musik ved Jason Duo, der underholder med pop og rock.

Sidste arrangement bliver på Café Ingeborg 1. september, og her bliver den dejlige mad akkompagneret af kvintetten Roadside, der underholder med irsk folkemusik, country og danske viser. Under middagen trakteres gæsterne med musik af Duoen HC og John, der lægger op til fælles sang og spillemands stemning.

Alt i alt 4 spændende og vidt forskellige aftner.

Få en god oplevelse og støt en god sag – her køber du billet
Billetter kan købes i Ringsted Kulturhus. Prisen for Musik & Mad er kr. 250,00 pr. arrangement. Vil man sikre sig billet til alle fire aftener, kan der købes partoutkort til kr. 800,00 for alle fire arrangementer. Kontoret er åbent mellem 09.00 – 14.00 alle hverdage. Der er ferielukket i hele juli mdr. og så starter billetsalget igen 1. aug.

Alle er velkomne.

Datoer for Musik og Mad arrangementerne
30. juni 2016 kl. 18.00 – 21.00: Ringsted Kulturhus, Søgade 3, 4100 Ringsted
18. august 2016 kl. 18.00 – 21.00: Støtte og Aktivitetscentret, Øster Parkvej 2F, 4100 Ringsted
25. august 2016 kl. 18.00 – 21.00: Ringsted Musik- og Kulturskole, Regimentet 3, 4100 Ringsted
1.september 2016 kl. 18.00 – 21.00 Café Ingeborg, Knud Lavard Centret, Eksercerpladsen 1, 4100 Ringsted