Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet Feb 15, 2017 til Feb 22, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-ringsted.dk

Ulovligt arbejde – Ringsted

Kl. 1412 havde specialpatruljen foretaget kontrol af en adresse i Ringsted by, hvor man mistænkte udlændinge for at arbejde inden for massage-branchen. Ved kontrollen traf politiet en 30-årig kvinde fra Nigeria, som identificerede sig med et udløbet, nigeriansk pas. Hun havde dog en opholdstilladelse fra Italien, men blev alligevel anholdt som mistænkt for at ikke have den fornødne arbejdstilladelse i Danmark. Udlændingeafdelingen finder nu i samarbejde med bl.a. Udlændingeservice ud af, hvad der videre skal ske med den nigerianske kvinde, herunder om hun skal fremstilles i grundlovsforhør med henblik på yderligere frihedsberøvelse i forbindelse med sagsbehandlingen.

Spirituskørsel – Ringsted.

Kl. 1612 anholdt politiet en 36-årig mand fra Ringsted, der blev truffet kørende på Bøgevænget. Manden var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Hærværk – Ringsted.

Kl. 1150 anholdt politiet en 22-årig mand fra Ringsted, der mellem midnat nattent il søndag og kl. 1030 var på autoforhandler Geertsen, Huginsvej, hvor han havde sparket på en bil og knust en rude til forretningen. Han blev vækket af personalet, der kom til stedet søndag formiddag.

Gerningsmanden gik fra stedet, men politiet fandt frem til ham og sigtede ham for hærværket.

Bilen var formentlig totalskadet med skader for over 100.000 kr. Den 22-årige havde været til en forsinket julefrokost, og han ville finde sig et sted at sove.

Den 22-årige blev løsladt efter afhøring. Sagen afgøres senere i retten, hvor han også kan forvente at blive præsenteret for et stort erstatningskrav.

Spirituskørsel – Ringsted.

Kl. 1925 anholdt politiet en 39-årig mand fra Polen, der blev standset i en bil på Nordre Ringvej. Manden var påvirket af spiritus. Han fik udtaget en blodprøve. Politiet tog mandens bil indtil sagen kunne endelig afklares.

Brand i kolonihavehus – Ringsted.

Kl. 2045 brændte et kolonihavehus i haveforeningen Banestien. Huset udbrændte. Brandårsagen er ukendt.Stedet skal undersøges nærmere.

Gangbro påkørt – Ringsted.

Kl. 1048 kørte en lastbil med kran ind i en gangbro over Østre Ringvej, hvilket gjorde, at der blev stjålet en flig cement af broen. Uheldet førte til, at chaufføren, en 49-årig mand fra Ringsted, fik en mindre flænge i panden. Både lastbil og bro ejes af Ringsted Kommune

Indbrud i perioden Farendløsevej, Ringsted Roskildevej, Benløse, Ringsted Sjællandsgade, Ringsted Enghavevej, Kulerup, Ringsted Felten, Ringsted Gl. Ringstedvej, Hvalsø Kongensgade, Ringsted.