Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra 15. august til 21. august 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Forsøg på tyveri fra genbrugsplads – Møllevej, Ringsted

Lørdag den 19. august kl. 20.27 anmeldte et alarmfirma, at en fremmed mand var inde på genbrugspladsens område – muligt for at stjæle. Da først en vagt og senere politiet kom til stedet, var manden forsvundet fra genbrugspladsens område. Vagten havde talt kort med manden, som efterfølgende stak af til fods. En hundepatrulje ledte efter manden, der gemte sig i et krat. Politiet anholdt kortvarigt en 23-årig mand fra Næstved, som blev sigtet for forsøg på tyveri fra genbrugspladsen.

OPFØLGNING: Blufærdighedskrænkelse på toilet var opdigtet – Klosterpark Alle, Ringsted

En 15-årig pige fra Ringsted var torsdag den 17. august til afhøring hos lokalpolitiet i Ringsted i anledning af anmeldelsen om, at hun mandag eftermiddag på toilettet på en fastfood-restaurant var blevet krænket af en fremmed mand, der var kommet ind til hende via en ulåst toiletdør og efterfølgende bl.a. holdt hende fast i armen og hevet hendes trusser i stykker.

Ved afhøringen, hvor pigens pårørende var til stede, erkendte pigen, at krænkelsen begået af den fremmede mand på toilettet var opdigtet og skulle dække over en anden oplevelse af privat karakter, som hun havde været udsat for. Den forklaring, som pigen nu har givet til politiet om den opdigtede krænkelse samt motivet til anmeldelsen, vil nu blive vurderet af politiets jurister for at afgøre, om pigen skal sigtes for falsk anmeldelse. Hun vil således høre nærmere fra politiet, når den juridiske vurdering er foretaget.

Indbrud i optikerforretning – Sct. Hansgade, Ringsted

Onsdag den 16. august kl. 02.09 fik politiet en henvendelse fra et alarmfirma om, at tyverialarmen i en optikerforretning var gået i gang, ligesom røgkanonen i butikken var blevet aktiveret. Politiet kørte straks til forretningen, hvorfra indbrudstyven var flygtet på ukendt måde. Hoveddøren var blevet opbrudt, og der var røg i forretningslokalet. Der var ingen oplysninger om, hvorvidt der var stjålet noget fra stedet. Politiet undersøger nu stedet i løbet af onsdag sammen med butiksindehaver for at få klarlagt, hvad der kan være stjålet, og der i øvrigt er spor efter indbruddet.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der har set eller hørt noget mistænkeligt omkring anmeldelsestidspunktet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrud i perioden
Ringstedvej, Store Merløse
Sct. Hansgade, Ringsted
Sorøvej, Ringsted