Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Ringsted Kommune i tidsrummet fra den 13. marts til den 21. marts 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Stenkast på motorvej – Ringsted

Tirsdag kl. 19.59 blev anmeldt om stenkast på Vestmotorvejen ved Ringsted, hvor der i.flg. anmelderen blev kastet en stor marksten ned på mandens bil, der kørte i vestgående retning på motorvejen.

Den 51-åriges bil blev ramt på taget af en sten, da han passerede en motorvejsbro. Udover en bule i taget skete ingen skade. Politiet havde hunde på stedet for at lede efter spor og gerningsmanden.

Politiet efterforsker nu sagen nærmere, og vi vil meget gerne høre fra vidner eller andre, der har oplysninger om sagen. Ring på 114.

Færdselsuheld – Nørregade, Ringsted

Mandag kl. 11.06 rykkede politiet ud til et færdselsuheld med to bilister involveret. En 53-årig kvinde fra Sandved kørte ad Nørregade mod syd og svingede til venstre ind mod p-pladsen ved sygehuset. Under svingningen stødte hun sammen med en personbil ført af en 40-årig kvinde fra Ringsted, som kørte i nordlig retning og skulle videre frem mod rundkørslen ved Nordre Ringvej. Ingen af parterne kom til skade ved uheldet, og den 53-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Kørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Allindelillevej, Allindelille, Store-Merløse – Ringsted

Mandag kl. 12.14 standsede politiet en personbil med en 34-årig mand fra Store-Merløse bag rattet. Han kunne ikke fremvise noget kørekort, idet han i forvejen var frakendt retten til at være fører af et køretøj. Politiet sigtede ham for den overtrædelse af færdselsloven og gjorde ham i samme forbindelse bekendt med, at politiet beslaglagde hans personbil. Dagens kørsel var fjerde gang inden de seneste par år, at han blev afsløret i at køre bil trods frakendelse af kørekortet, hvorfor betingelserne for beslaglæggelse af bilen med henblik på senere konfiskation var til stede. Den 34-årig vil høre nærmere fra politiet, når sagen mod ham og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

Færdselsuheld – Roskildevej, Benløse, Ringsted

Mandag kl. 16.53 skete der et færdselsuheld mellem en bilist og en cyklist i en rundkørsel. En 57-årig mand fra Kalundborg kørte ad Roskildevej mod sydvest og ind i rundkørslen, men overså i den forbindelse en cyklist, der kørte rundt i rundkørslen og kom fra bilistens venstre side. Cyklisten var en 14-årig dreng fra Ringsted, som blev ramt på højre side af cyklen. I en tilkaldt ambulance blev drengen bragt til skadestuen til undersøgelse for eventuelle skader på anklen. Den 57-årige kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Brand – Ringsted.

Søndag kl. 03.19 blev anmeldt om ild i 3-4 containere, der stod på Nørregade. Containerne nedbrændte, men der skete ingen skade på ejendom i øvrigt. Brandårsagen er ukendt. Politiet hører gerne fra vidner, der har hørt eller set noget i relation til sagen. Ring på 114.

Uro – Ringsted.

Torsdag Kl. 12.35 blev anmeldt om uro i en forretning på Næstvedvej. To personer oppe at diskutere, og det nærmere sig slagsmål mellem parterne. Politiet anholdt kl. 12 44 en 29-årig mand fra Ringsted, der blev fundet i besiddelse af totenschlæger og peberspray. Han sigtes for overtrædelse af våbenloven og ordensbekendtgørelsen. han blev løsladt senere på eftermiddagen.

Ældre mand på afveje – Ringsted.

Torsdag kl. 13.46 modtog politiet anmeldelse om en 85-årig mand fra Ringsted, der kørte på en handicapknallert på Vestmotorvejen. En forbipasserende fik manden standset af en politimand uden for tjeneste. Politimanden kørte dernæst manden til sit hjem og lod knallerten stå i aflåst tilstand i nødsporet på motorvejen med henblik på, at den senere afhentes.

Fremstilling i grundlovsforhør – Roskilde, sager fra Ringsted og Køge.

De syv anholdte fra aktionen tirsdag blev fremstillet i grundlovsforhør.

Alle blev fængslet til den 050418. Politiet har ikke flere kommentarer til sagen, da retsmødet blev holdt for lukkede døre.

De fængslede er en 26-årig mand fra Ringsted, en 23-årig mand fra Køge, en 24-årig mand fra København, to 24-årige fra Køge, en 26-årig fra København og en 19-årig med adresse i Jylland.

Lov om euf. stoffer – Ringsted.

Onsdag kl. 14.50 talte politiet med en 19-årig mand fra Herlufmagle, der var passager i en bil, der blev standset på Sorøvej. Den 19-årige blev fundet i besiddelse af ca. 4 gram hash og 4 gram skunk. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euf. stoffer.

Målrettet aktion mod bandemiljøet – Ringsted og Køge m.v.

Politiet gennemførte en stor aktion tirsdag rettet mod bandemiljøet. Der henvises til udsendte pressemeddelelser fra i går. Der fremstilles syv personer i grundlovsforhør onsdag, hvoraf den ene fremstilles i retten i København, da pgl. bor i København. De øvrige fremstilles i retten i Roskilde i løbet af formiddagen.

Politiet har ikke flere kommentarer til sagen for indeværende. Vi oplyser efter retsmøderne om resultatet dagens retsmøder.

Bilist uden lys mv. – Sorøvej, Sigersted, Ringsted

Mandag kl. 21.00 fik politiet en henvendelse fra en 45-årig mandlig bilist fra Ringsted, som i en rundkørsel havde bemærket en anden bilist uden lys på bilen. Endvidere havde bilisten også kørt den forkerte vej rundt i rundkørslen. Det lykkedes at få standset den mørklagte bilist og den kvindelige fører over i anmelderens bil. Det viste sig nemlig, at føreren var en 73-årig kvinde fra Jægerspris, som pårørende havde efterlyst hos Nordsjællands Politi som forsvundet fra bopælen. De pårørende havde også selv kørt rundt for at lede efter den 73-årige, som politiet afleverede til fornøden omsorg hos sin familie senere på aftenen.

Indbrud i perioden
Jystrup Nyvej, Jystrup Midtsj.
Hovmarksbakken, Jystrup Midtsj.
Leragervej, Jystrup Midtsj.
Tvindelstrupvej, Tvindelstrup, Ringsted
Kildebakken, Ringsted
Baretten, Ringsted
Bavnagervej, Ringsted
Jeppe Åkjærsvej, Benløse, Ringsted
Jyllandsgade, Ringsted
Klosterparks Alle, Ringsted
Østre Parkvej, Ringsted